2014. augusztus 30.

Haul bejegyzés (Newyorker, Springfield, Angex turi)


soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen bejegyzést is fogok csinálni, de most itt van :)
2 hét termését fényképeztem le, azóta már hordom a ruhák egy részét. Párommal egyik nap megmásztuk a Tokaj-hegyet, (képek ITT) de még utána volt erőnk átmenni Nyíregyházára vásárolni. Átöltöztünk, ettünk nagyon finom KÉZZEL készített HÁZI fagyit és már mentünk is. Először a Springfield volt a cél, ott sajnos nem találtam most semmit magamnak, viszont a párom vett 2 pólót. Azokat nem tudom megmutatni, de egy régebbi szerzeményem igen. Voltunk Newyorkerben, ott vettem egy pólót, egy pamut nadrágot és egy táskát, de a táskát elfelejtettem lefotózni. Majd valamilyen formában megmutatom Nektek. És hát a szokásos turi körutam sem maradhatott ki :) 5 db ruhát és 1 pár loafert vettem.

Springfield - 1790.- (régebbi darab)
Newyorker/FB Sister - 1490.-
Newyorker/AMISU - 2990.-

Farmerek/2db Denim Co. 1db F&F
szürke hosszú ujjú felső, blézer, loafer/Atmosphere
3840.-

4 megjegyzés:

 1. Szuper dolgokat szereztél be. Főleg a turisak tetszenek. Most már nekem is türelmet kellene erőltetni magamra, és ráérősen szétnézni egyben. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ági! :)

   Mások mindig kérdezik, hogy van ilyen érzékem a turizáshoz :D erre nem tudok válaszolni, vagy talán annyit, hogy jó szem kell hozzá és gyorsaság :D

   Törlés
 2. Nagyon jó cuccokat szereztél, a new yorkeres felsőt én is megvettem. :) Turizni pedig imádok, csak az időt sajnálom rá :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen Kata :)
   én arra nem sajnálom az időt :D

   Törlés