2014. szeptember 20.

Régiségek nyomában

Mostanában elkezdtem gyűjtögetni a régiségeket. Évi nagy hatással volt rám! Személyesen nem ismerem, de a képeiből teljesen átjön az egész, amit Ő képvisel. Imádom! Ha szeretnétek többet megtudni Róla, a következő platformokon elérhető.:

Hosszú-Bardócz Éva

Évi Műhelye

Évi baby

Pinteresten is és Weheartiten is már rengeteg képet gyűjtöttem össze, amik inspirálnak. Kezdetben a modernebb vonalat képviseltem, (a lakásfelújításban) aztán jött Évi és mindent megváltoztatott. 

Régebben is szerettem mindazt ami régi, de ennyire sosem jött elő, mint most. 
A színek terén is hatalmas változáson estem át. Jobban tetszenek a szürke, vaj, fehér, barna, és pasztell színek. Sajnos a szobámat nem tudom teljesen ezekkel a színekkel felturbózni, mivel a szekrényeimben megjelenik a kék. Amivel nincs bajom, de már abszolút másra vágyom. A falam színét is majd pár év múlva szeretném fehérre festetni, így jobban ki fogja emelni a részleteket. A mostani elvileg "gyékény" szín. Nem rossz, de ehhez pedig a bútoroknak kellene világosabb színt (fehéret) adni. Most viszont az apró változtatásokkal is meg vagyok elégedve. 

Hamarosan készítem a téli dekorációkat, most az őszieket próbálom mihamarabb.

a köves szívet Évinek köszönhetem, hisz szülinapomra, elküldte az alapanyagokat, én pedig megvalósítottam :) a másik kettőt csak úgy csináltam, őszi dekorációnak 


imádom egytől egyig! 

csipkék és gombok gyűjtése is elindult...


a legjobb kis tasak!
ha szeretnétek Ti is elkészíteni, a linkre kattintva megtehetitek.:
popcornbox

első transzferálás. nem olyan lett, mint amire számítottam, de kezdek megbarátkozni vele. ha kíváncsiak vagytok, hogy csináltam, akkor kattintsatok ide.:
transzferálás

Hamarosan újabb képeket hozok, addig is szép őszi hétvégét!

4 megjegyzés: