2014. november 21.

Karácsonyi készülődés - díszek

Sziasztok! 

Már október óta készülök a Karácsonyra, de csak most kezdtem igazán belelendülni a dolgokba. Néhány díszt már el is készítettem a fára. Úgy gondoltam, hogy idén(től), szinte csak saját készítésű díszek lesznek a fán. Ami feltűnhet még, hogy a fehér dominál. Ez is egy fontos része az idei ünnepnek. Évinek rengeteget köszönhetek, hisz Ő volt, aki által még jobban kiteljesedhetett a fehér iránti vonzalmam. 

Most hoztam pár díszt, amik már 100%-ig arra várnak, hogy felrakhassák őket a fára, de erre bizony még várniuk kell néhány hetet.

Éppen most lettem kész egy téli papírvároskának a kivágásával és összeragasztásával. Kb. 3 nap alatt sikerült is összehozni. Nem volt egyszerű, de megérte, mert nagyon szép. Hamarosan hozok róla is bejegyzést, illetve linket, ahonnan nyugodtan letölthetitek és ha van időtök/türelmetek, akkor meg is valósíthatjátok.

Rengeteg ötlet van a fejemben (még), amiket jó lenne még a nagy karácsonyi hajsza előtt véghez vinni.

Ti milyen díszekkel fogtok idén díszíteni?

Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép


2 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek, főleg a gyöngyhímzéses szív és a korcsolya tetszik! :) Én is készítettem jó néhány karácsonyfadíszt idén is, hamarosan a blogon is megmutatom majd őket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Dóri :).
   Juj, kíváncsian várom! Mindig annyira jó ötleteket tudsz hozni, hogy néha csak pislogok, úgy gondolom, ez most sem lesz másként!

   Törlés