2014. november 9.

Teszt - TBS Crush körömlakk és édes mandula olajos körömlakklemosó

A mai bejegyzés egy teszt lesz. Még nem volt ilyen, de úgy gondoltam, ha már én lettem a The Very Style Blog és a The Body Shop közös nyereményjátékának nyertese, akkor mindenképp meg kell írnom a véleményemet a termékekről.
Lássuk is sorban őket.

Elsőnek jöjjön a lakk.
Gyönyörű kék színű lapult a csomagban, élőben pedig még szebb. 

Colour Crush Nails 
610 Crazy for blue (tengermély álom)

product main view

Az első felvitelkor is jól fedett, de kell a második réteg is a tökéletes eredményért. A száradás gyors, a fényessége valóban magas.
Az állaga könnyed, könnyen felvihető és a legjobb, hogy marulaolajat tartalmaz, ami pedig ápolja körmeinket. Tartóssága a körmeimen meglepően jó eredménnyel zárt. Nem pattogzott fel, a mosogatást is remekül viselte. Amit viszont kifogásolok az a keskeny ecset. Szerintem egy picivel lehetett volna szélesebb.

---------------

az első réteg felvitelekorés a második réteg felvitelekor


---------------

Mi is a marulaolaj és honnan származik?

marula-oil p

Méltányos közösségi kereskedelemből származó marulaolajunkat a Namíbiai Eudafano Nők Egyesületétől szerezzük be. A marulaolaj fantasztikus hidratáló olaj, természetesen gazdag E-vitaminban és tápláló esszenciális zsírsavakban. A földre esett marulát kézzel szedik össze, a magot a forró namíbiai napon kiszárítják, majd a zamatos-olajos belét kikaparják. Ezután a magokból hidegen, kézzel sajtolják ki az értékes és nagyon könnyű olajat, melyet főleg sminkjeinkben használunk fel. Az Eudafano Termelőszövetkezetnek 5000 kizárólag női tagja van, akik ételt és ruhát vesznek maguknak és gyermekeinknek a bevételből, illetve a gyerekek iskoláztatását fizetik a befolyt összegből.

Összességében nagyon jó lakk, csak ajánlani tudom én is. 

Értékelés
5/4

---------------

Nézzük a körömlakklemosót, hogyan is végzett nálam.

Sweet almond oil remover

product main view
A szokásos körömlakklemosó illat mellett megjelenik az édes mandula illata is, amit nagyon imádok. A lemosásnál viszont picit többször kellett áthúzni a körmeimen a vattakorongot. Ez lehet az olaj tartalma miatt. A körmeim viszont puhább érzetűek és nagyon finom illatúak lettek. Nem szárította se m a körmöket sem pedig a körülötte lévő bőrt.

Összességében a lemosóról is szinte csak jókat tudok mondani. 

Értékelés
5/4Még sosem volt Body Shop termékem, de ez a két termék elnyerte a tetszésemet. 

Próbáljátok ki Ti is őket, nem fogtok csalódni!

Ha már próbáltátok, írjátok meg véleményeteket kommentben.
Szép vasárnapot kíván Nektek,

Gabcsi

Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép Fénykép

2 megjegyzés: