2014. november 5.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ha nyernék a lottón...Ha nyernék a lottón...

Az első utam az Egyesült Államokba vezetne:
- körbejárnám az összes tagállamot
- minimum 10.000 ezer képben örökíteném meg az élményeket
- integetnék az otthoniaknak a Times Square-ről
- napestig ücsörögnék a Central Parkban
- elmennék túrázni a Grand Canyonhoz
- megnézném Savannah városkát, ahol a kedvenc filmem részleteit forgatták


Igazából rengeteg mindent tudnék írni, de akkor naphosszat ezt pötyögném :)Minden plusz pénzügyi kiadást fedeztetnék belőle:
Szerintem ezt nem kell ecsetelni...

Többet fordítanék a környezet megóvására:
- Engem kifejezetten érdekel a Földet ért hatások. A szelektív hulladékgyűjtés már egész jól megy, a megunt ruháimat nem a szemétbe dobom, mint a legtöbben, inkább tovább adom, valakinek még biztos remek kincs. Szégyen nem szégyen (ma már szerintem nem az...) sokszor járok turizni. Sokak ezzel úgy vannak, hogy fúúj, más ruháit felveszed?? Igen felveszem, de előtte mindent alaposan átmosok. Aki nem tudja milyen is a turizás hangulata, az rengeteg jóból kimarad. Nem egyszer találtam már olyan ruhát, amin a címke/árjegyzék is rajta volt. Úgy gondolom ezzel is óvom a környezetemet, hisz nem veszek állandóan tömeggyártásból származó holmikat. Mindegy is, ez egy külön posztot megérne :)
- Az autók tömeges gyártásától már kiakadok. Egy cikkben olvastam, hogy kb. 1 milliárd kocsi tekergőzik a világon. Ezt elhinni alig tudom. Lassan már minden embernek lesz 1 autója, beleértve a babákat, gyerekeket is... ezért szeretnék egy hibridautót! Sokkal környezetbarátabb!!
- Biztos, hogy a házamat geotermikus energiával látnám el. Sajnos ez elég húzós beruházás, viszont a nyereményből abszolút könnyű lenne fedeztetni.
- A népességszám növekedése is rettenetesen megnőtt. Ha gondoljátok, a lenti linkre kattintva megnézhetitek, hogy micsoda brutális adatok gyűlnek össze másodpercek alatt. Igaz, hogy a népesség növekedését nem tudnám megállítani, de komoly szankciókat vezettetnék be!!
Segítenék állatmenhelyeknek, támogatnék alapítványokat:
Az utóbbi időkben rengetegszer hallom azt, hogy segítsük ezt az alapítványt, támogassam azt a szervezetet. Oké, de! Ezzel nem is lenne semmi probléma, ha oda kerülne a pénz, ahová valóban kellene. Már nem egyszer lehetett tévéből hallani, hogy az a pénz, amit a jólelkű emberek adtak, az az igazgató zsebében landolt. Éppen ezért én nem pénzzel segíteném őket, hanem.:
- korszerű orvosi berendezéseket adományoznék 3 kiválasztott kórháznak
- kiválasztanék legalább 3 kutyamenhelyt, és 1 évre elegendő ételt biztosítanék nekik
- jelentkezés alapján kiválasztanék gyógyíthatatlan betegeket és teljesíteném a legnagyobb vágyukatLétrehoznék egy otthont, ahol labrador kölyköket tenyésztenék:
Imádatom a labradorok iránt már kicsit régre nyúlik vissza. Pontosan 8 évre, amikor is egy csodás kutyus, Zsömi lett a család új tagja. Édes kis gombóc volt, de tudtuk, hogy Ő lesz a tökéletes kutyus. Egyszerűen a labradorok a világ kezesbárányai. Rendkívül okosak, nem véletlenül őket választják legtöbbször vakok segítésére, katasztrófahelyzetekben vagy az idős emberek/beteg gyerekek mellé terápiás célból. A játékosságuk határtalan, szeretetük kimeríthetetlen. Ha rossz kedved van, azonnal megérzik. Imádnivalóak egytől egyig.
Szóval nagyon remek lenne egy ilyen tenyészetben a sok édes kutyus körül :)Kipróbálnám milyen a súlytalanság:
Már gyerekkori vágyam az űrhajózás, de tisztában vagyok, hogy ez örökre álom marad. Így befizetném magam egy ilyen szimulátor kipróbálására.


A megmaradt összeget pedig bankba tenném és élném tovább az életem. 

Nekem ennyi lett volna. Kicsit hosszabbra sikeredett, mint gondoltam, de remélem tetszett Nektek! Ha gondoljátok írjátok meg a véleményeteket, esetleg vitassuk meg, Ti mivel értetek egyet vagy nem értetek egyet a leírtak alapján.
Nagyon várom a többiek posztját is!

7 megjegyzés:

 1. Ha sokat nyersz talán még egy űrutazás is megvalósulhatna :) Viszont akkor kérlek vigyél engem is :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha milliárdos nyereményről van szó, akkor tuti és még szép, hogy viszlek magammal :D! Úgy az igazi buli, ha többen megyünk!

   Törlés
 2. Hello I'am Chris From France!!
  this is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Helló I'am Chris Franciaországból !!
  ez nem a "spam"
  Elnézést kérek, ez a szöveg történik fordító
  Van egy csodálatos blog, amely úgy gondolom, hogy bejegyzett International Dictionary Blog. Ön képviseli a Country
  Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, és hogyan a blog neve
  Blog URL
  Operatív lízing Of Your Country Melyben Hogyan Session bővül a Country List
  A jobb oldalon, a "zöld lista", meg fogja találni az összes országok és ha rákattint őket, meg fogja találni a nevét, blogok ebből az országból.
  Rendkívül fontos, hogy kövesse a blogot, hogy érvényesítse a registration.Thank szíves megértésüket
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  boldog blog
  ****************

  VálaszTörlés
 3. Nagyon klassz és jó dolog hogy ilyenre költenéd,én kicsit önző voltam :) Azok a kutyusok nagyon cuki, "megenném"! puszi nekik! <3 *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Judy ♥ néha belefér egy kis önzőség! átadom nekik ;)!

   Törlés
 4. Nagyon szuper dolgokra költenéd azt a nyereményt. Sokban megtaláltam önmagamat is! :)

  VálaszTörlés