2014. december 7.

Karácsonyi készülődés #2


A következő készülődős poszt meg is érkezett.

Több, mint 2 hete egy nagyobb projektbe fogtam, a végeredmény szerintem szuper lett. Egy téli városkát állítottam össze. Kellenének még hozzá ledes mécsesek vagy fényfüzér. Egy fényfüzért rendeltem 3 hete, bízom benne, hogy hamarosan már ide fog érni. Mécsesek után pedig még kutatok. 
A kis városka elkészítéséhez 9 db fehér nyomtatóba való papírt, lézeres nyomtatót, nagy- és kisollót, ill. papírragasztót használtam.
A nyomtatás után kezdődhetett a vágás. Már most szólok előre, hogy rengeteg apróságot kell kivagdosni, így a türelem nem árt ha megvan bennetek. 3 kisollóval kísérleteztem, mire a 3. be is vált, mert kicsi részeknél az olló nem elég éles, a széleket meggyűri... A kész "képeket" összeragasztottam és ennyi. Viszont nem árt vastagabb papírból vágni, mert akkor jobb lesz a tartása. Egyébként 4 nap alatt sikerült megvalósítani.

A linkre kattintva letölthetitek a sablonokat.:


és a saját kis városkám---------------

Készítettem még 2 nagyon édes lovacskát is a fára. Pinteresten akadtam rá. Kicsit átalakítottam/szerkesztettem őket. Egyszerűen csak ki kell nyomtatni, összeragasztani, felfűzni egy cérnára vagy madzagra, ki mire akarja és kész. 

lovacskák (eredeti)


és az átalakítottak


Próbálom minél kevesebb pénzből kihozni a Karácsonyt, így idén nem fogok semmilyen plusz díszeket venni sem a fára, sem pedig a ház díszítésére. Na jó ez így azért nem teljesen igaz, mert fényfüzérre már szükségem volt, de az ebay pont nekem való és 4 métert vettem 1100Ft-ért, ami tökéletesen megérte.A tobozokat még a nyári Tokaj-hegy megmászásánál gyűjtöttem. Lefestettem őket matt fehér akrilfestékkel és már kész is lett a karácsonyi vacsorához az asztali dísz (egy része).

Hangulat az íróasztalon.

Bolhapiacolt fonalak,

csipkék, párnahuzatok és minden, ami megtetszett.


Szandra karácsonyi babavárós ajándékcsomagja is készülőben van :).

Játék!
Ne feledjétek, még 8 napotok van jelentkezni a Kreatívkuckó oldalamon meghirdetett játékra!
Link → Nyereményjáték


4 megjegyzés:

 1. Hmm, nem találom a Steam-es elérhetőséged. :D ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért is lenne olyan fontos? :D

   Törlés
  2. Fontos? Nem írtam én sehol hogy fontos, csak hogy nem találom. :p

   Törlés
  3. Ha gondolod, akkor írj egy emailt ide → gabriella.turcsek@gmail.com és megadom :) :).

   Törlés