2015. január 24.

Bloggerek házi feladata - 5 kedvenc blog
----------


Biztosan sokan ismeritek már Szandrát. 2012-ben kezdte a blogolást, youtube csatornáján több, mint 200 videót láthattok.
Főként sminkeléssel kapcsolatos posztokat, illetve videókat láthattok Tőle. 
Amiért a legkedvencebb lett számomra, az a hitelessége, közvetlensége, árad belőle a szeretet, mintha második anyukám lenne, igaz így virtuálisan. Nagyon szeretnék egyszer találkozni Vele, szerintem lenne közös témánk.


Nem olyan rég találtam Szilvi blogjára, de azonnal a kedvencemmé vált. Valóban könnyed, színes, ahogy a bemutatkozójában is írja. Rengeteg segítséget kaphatunk a blogolással, életmóddal (szépségápolással, dekorációval, otthonnal) kapcsolatosan, de találhatsz még recepteket, inspirálódós képeket is. 


Imádom Adrit, mert olyan szép *.* gyönyörű képeket készít, még a legegyszerűbb telefonos képei is csodát árasztanak. Nagyon vidám, közvetlen. Imádom, ahogy a bejegyzései meg vannak fogalmazva. 
Betekintést nyerhettek az életébe, de vannak receptötletei is.


Fanni igazi tündér, akit egy aranyos mesében tudnék elképzelni. Személyes blogja azonnal rabul ejtett. A személyes posztok mellett olvashattok divatról, haul (szerzeményes) bejegyzésekről. Szeretem, amikor az élet nagy kérdéseit feszegeti. Igazán elgondolkodtatóak.Szépségápolás, terméktesztek. Nagyon megkedveltem Katy oldalát. Először a videóira bukkantam rá. Nagyon jól tud adott termékekről véleményt formálni, ez segít számomra, hogy érdemes-e pénzt kiadnom egy sminkre, hajápolási vagy körmös termékre.
A másik kedvencem tőle, a gyertyás posztok. Mivel nagyon szeretem én is őket, mindig izgatottan várom az új bejegyzést.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm :) Örülök neki, hogy tetszik és a kedvenceid között lehetek :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen az elismerő sorokat!

    VálaszTörlés
  3. Jaj, hát nagyon köszönöm, nagyon sokat jelent nekem, hogy bekerülhettem az öt kedvenced közé <3 :-)

    VálaszTörlés