2015. január 29.

Segítség, vélemény


Sziasztok!

A segítségeteket, illetve a véleményeteket szeretném kikérni. Mostanában azt veszem észre, hogy lappang a blog. Néha 1-1 új feliratkozó megjelenik, máskor 2 leiratkozik. 
Sajnos "alkotói válságban" szenvedek, nem igazán jutok egyről a kettőre. 

Szerintetek mivel tudnám feldobni, mit látnátok szívesen a blogon?

Még a blogtörlés is végigfutott a fejemben, de aztán gyorsan el is vetettem!

Esetleg közösen, együtt is csinálhatnánk valami érdemre valót, de ehhez a Ti segítségetekre is szükségem van.

Szóval, ha van bármiféle ötleted, tanácsod, véleményed, akkor nyugodtan írjatok ide a poszt alá vagy megtaláltok a közösségi oldalakon is.

Ölel titeket,

8 megjegyzés:

 1. Ismerős a helyzet, bár szerencsére leiratkozókról nem tudok beszámolni. :) De az előző blogomnál szinte az alkotói válság és a nem felel meg a mércémnek miatt hagytam abba a blogolást és azt hittem ha tiszta lappal kezdek mindent, akkor majd mennyivel jobb lesz. Végül is a magamnak már sokkalta jobban megfelel a blog, bár még vannak hiányosságok ami sajnos inkább az anyagi dolgok miatt van. Viszont a feliratkozok olvasók szempontjából meg mondhatni egy öngyilkosságot követtem el. Ott megvolt már nekem egy nagyobbacska táborom, lassan de biztosan egyre jobban gyűltünk, aminek én nagyon örültem. :) És persze nem az a lényeg mekkora számot mutat a követők számlálója, de abból a szempontból igen is fontosnak tartom, hogy vannak olyan dolgok, amiket sokkal többeknek kellene elolvasniuk. Ha csak magamat veszem és a nagy spórolási rovatomat, akkor szerintem igen is ráférne egyesekre, ha bele bele olvashatnának. Én meg persze jobban örülnék, hisz a szavaim többekhez eljutnának és ne adj isten segítenék is vele. Na de a kisregény után.... :D
  Ha nem megy az egész, nem jön az írás, akkor pihentesd az egészet, menj el "szabira" 1-2 hétre vagy 1 hónapra. Közben esetleg gondolkozz hogy mi az amit még hozzá tudsz adni a bloghoz. Vagy nem is feltétlen kell agyalni rajta majd jön az magától is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A külsejével már teljesen megvagyok elégedve, de a beltartalommal már korántsem.
   Azért egy állandó olvasói kör nem ártana, ha lenne. Sajnos mostanság a régi olvasók sem fordulnak meg igazán.
   Biztosan több érdekes posztot kellene megjelentetnem, de egyedül most nem megy.

   Törlés
 2. Nálam is ez a helyzet úgy veszem észre, egyáltalán nincs új feliratkozóm, csak ha játék van, és ők pedig egyáltalán nem aktívak. Nekem is megfordult már a fejemben, hogy törlöm a blogot, úgy érzem nem vagyok elég érdekes és sokszínű. :/ Szívesen benne lennék valami közös kezdeményezésben! gondokozom mi lehetne! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor nem csak velem van ez így. Igen, én is azt vettem észre, hogyha játék van, akkor mint a sáskák... :D utána szépen lassan elpárolognak...
   én is detto ugyan azt érzem, mint Te! (nem vagyok elég érdekes, sokszínű)
   Jaj, ennek nagyon örülök!! ^^ én is gondolkodom a dolgon! Nyugodtan írj bárhol, ha lesz majd ötleted ;)

   Törlés
  2. Én például ezért nem csinálok nyeremény játékot. :D De amúgy a kisebb blogoknak is esélyt kéne adni a nagyok mellett. Esetlegesen a nagyobb blogok néha néha írhatnának egy egy blogajánlót persze a kisebb blogokról. De azt mondjuk nem tudom hogy hogy lehetne elérni. Mer én mondjuk szeretek új/ kisebb blogokat olvasgatni, csak nehéz rájuk akadni. :)

   Törlés
  3. Én sem fogok. Az ilyen "olvasó" köszönöm szépen, de nem kell!
   Hát valamilyen formában valóban "hirdetni" kellene a kisebb blogokat, mert így elvesznek a süllyesztőben... (lásd.: magam)

   Törlés
 3. szia!:)
  Most találtam a blogodat, és nagyon megtetszett, úgyhogy eggyel több feliratkozód van :)
  Így, egyelőre "kívülállóként", ami zavar, hogy nincsenek kategóriák, ami szerint kereshetnék olyan bejegyzéseket, amik engem legjobban érdekelnek, és nehezebb is így átlátni.
  Nekem nagyon tetszettek a készülődős posztjaid (karácsonyi, esküvői), régiségek nyomában, illetve a vércsoport szerinti étkezéssel foglalkozóak, a fotózásosok..
  Szerintem (bár ez tényleg csak az én véleményem), legyen kevesebb tag-bejegyzés, mert azok miatt könnyen sablonossá válik a blog, és elveszíti az egyedi hatását.. viszont alkalomszerűen pedig nagyon fel tudja dobni a blogot :)
  Remélem, tudtam kicsit segíteni, bár egyelőre tényleg inkább csak olvasói tapasztalatom van, a blogolást még csak pér hete kezdtem :D
  Sok sikert! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Köszönöm szépen a meglátásaidat, a kategóriák már készülnek!
   Eddig ha jól emlékszem 2 TAG bejegyzést írtam, szerintem az még annyira nem vészes :D
   A Te blogjaid is nagyon tetszenek, fel is iratkozom mindjárt ;)

   Törlés