2015. március 8.

Fruttini - Peach and Pear testvaj / TESZT


Mint az előző posztom végén írtam, ma egy tesztes bejegyzést hoztam. Méghozzá a Fruttini - Peach&Pear testvajáról. 

Kivételesen ezt nem én vettem, hanem képzeljétek, a párom. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire ért a kencés dolgokhoz. De láss csodát, ért hozzá. 
A valentin-napi meglepi csomagomban lapult. Igazából nem szeretem azt a napot, de egy kis aprósággal mindig kedveskedünk egymásnak. A "kis apróság" nála egy hatalmas csomagot jelentett :D

De inkább nézzük is a mai poszt főszereplőjét.

A testvaj egy hatalmas, tégelyben van. Pontosan 500ml. Ekkora testvajam még sosem volt. Általában 400ml szokott lenni a maximum. 
A tető lecsavarása után egy fényes fedő zárja le a krémet, ami abból a szempontból jó, hogy ne folyjon ki, viszont a hátránya, hogy nem tudjuk megszagolni. Ami nálam egy alap dolog, mielőtt megveszek egy testápoló krémet/vajat.


A fedő felhúzása után, azonnal megérezzük a finom érett körte illatát. Nekem a barack egyáltalán nem dominál, de így is isteni. Az állaga könnyed, tavaszi/nyári használatra tökéletes. A hidratáltsága is pont megfelel a száraz bőrömnek. Télen nem lenne elég, de mivel már március van és ha minden jól megy, már nem jönnek jelentős mínuszok, így elég lesz és nem kell elővennem az Avon extra száraz bőrre való krémjét. Az biztos, hogy nagyon sokáig elég lesz, mert egy kevés is elég ahhoz, hogy megfelelően el tudjam oszlatni a bőrömön. Nagyon lágy, puha érzetet biztosít. 


Mindent egybevetve nagyon bevált ez a termék, úgy gondolom, hogy a többi illatot is ki fogom próbálni. 
Ha nem ismernétek a Fruttini termékeket, akkor a weboldalukon mindent megtaláltok róluk.2 megjegyzés:

 1. Ezzel a termékkel már én is szemeztem egy ideje, bár nem éppen a körtés változattal. Engem meggyőztél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nagyon tetszik az illata. :)
   Örülök, ha sikerült meggyőznöm a termékről. Az első tesztes posztom, kicsit félve osztottam meg.

   Törlés