2015. július 27.

Yamuna arc- és testápoló krém - TESZTNemrég lehetőséget kaptam, hogy kipróbálhassak 2 YAMUNA terméket. Nagyon örültem, hisz' a bőrtípusomnak megfelelőeket kaptam.


Joghurtos Testvaj

Nagyon kellemes joghurtos/erdei gyümölcsös illata van, pedig nincs is benne gyümölcs :)
Maga a tégely kialakítása remek. Kézre esik, nagyon könnyű, akár többszöri felhasználásra is ajánlani tudom.


A címke nagyon aranyos, csajos. 


Maga a krém könnyű, mintha oxigén buborékok lennének benne. Rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe. Nem hagy zsíros érzetet maga után. Kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy puha érzetű bőrt kapjunk. 


Már az első használat után éreztem, ez lesz az egyik kedvenc testvajam.


"Szeretnéd fiatalosabbá, egészségesebbé varázsolni a bőrödet? 
Használd naponta a Yamuna Joghurtos testvajat és bőröd visszanyeri rugalmasságát, feszességét!
A vajhoz kevert joghurt segíti a bőr vízmegkötő képességét. 
A hám immunitását kettős hatásával támogatja: a káros baktériumok terjedését gátolja a meglévő, hasznos baktériumok javára."
Szenzitív Arckrém

Végre egy olyan arckrém, ami olajmentes és kifejezetten a kombinált/vegyes bőrűeknek való, mint az enyém is. Azonnal beszívódik, nem ragad. Egész napra hidratált arcot biztosít számomra. Nagyon puha és élettel teli lesz az arcom. Az illata friss, természetes. Kíváncsi leszek, hogy ősszel/télen hogyan fog teljesíteni, amikor is hajlamos a bőröm kiszáradni és hámlani.


A csomagolás egyszerű, nagyon tetszik a zöld színű címke, mert igazi természetességet áraszt. A tégely üvegből van, így kicsit nehéz is. Mint a testvajét, ezt is újra fel lehet majd használni más termékek tárolására.


"Kimondottan zsíros, érzékeny bőrökre ajánlott hidratáló krém. Rugalmassá teszi a bőrt, gyulladáscsökkentő, nem okoz irritációt."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése