2015. szeptember 18.

TESZT | Yamuna kamillás fürdőbomba

Tudtátok, hogy a Kamillát milyen sok néven említik?
A legelterjedtebb az Orvosi székfű, de ezen kívül még ismeretes:

° Szent-Iván pipitér
° nemes pipitér
° anyafű
° szikfű
° szüzek anyja
° bubulyka


néven is.

Emlékszem, amikor Édesanyám a gyulladt szememet/fülemet meleg kamillateás vattával gyógyította. Néha nagyon nem tetszett, de azért be kell valljuk, a Szeretetével még hamarabb gyógyultam.


Pár napja érkezett meg egy kisebb Yamuna rendelésem, amiben volt egy kamillás fürdőbomba és 4 Yamuna logóval ellátott papírtáska. Tudjátok, mint Amerikában azok a bevásárló papírtáskák. Nekem mindig arról jut eszembe. Sőt, rengeteg filmben látni, hogy az anyuka ilyenekben viszi haza a vásárolt dolgokat és annyi minden van benne, hogy először egy alma esik ki belőle :D

Na de a poszt főszereplője a fürdőbomba.Nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki azonnal. Így gyorsan lefotóztam és már vittem is a fürdőkádba. 
Az illata valami isteni. Maga a csomagolás is megvett kilóra. Egyszerű, de nagyszerű. A sok pici kamillavirág-darabka a víz tetején úszkált, mint egy mező kamilla. Olyannyira nyugtató volt a hatása, hogy egy pillanatra el is szunyókáltam a vízben. A fáradt napokon tökéletes és elengedhetetlen kelléke. A lábaim és a derekam nagyon szokott fájni munka után, de ezzel a termékkel szinte azonnal megoldódott a problémám.

Bátran ajánlom mindazoknak, akik nehéz munkát végeznek.Kapcsolat
Yamuna Natural Beauty
7400. Kaposvár, Dombóvári út. 3.
email: info@yamuna.hu

Kívánságlistás termékek
Hévíz térségi gyógyiszapos fürdőbomba
Kókuszos fürdőbomba
Mézes királydió testvaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése