2015. október 6.

Bielenda - Pharm Acne
„TERMÉSZET ÁLTAL IHLETETT KOZMETIKUMOK,
A NŐI SZÉPSÉG SZOLGÁLATÁBAN”

-Bielenda-

Mit kell tudni a Bielenda márkáról?
A BIELENDA gyárat 1990-ben családi vállalkozásként alapították Krakkóban. A termékeik magas minőségűek. Hosszú évek tapasztalatával jöttek létre a legjobb termékek. Saját fejlesztő laboratóriummal rendelkeznek, így a gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik.

Kozmetikumok tartalma:
növényi kivonatok;
gyümölcsök;
gyógynövények;
agyagok;
algák;
aromaterápiás olajok;
kaviár;
arany;
őssejtek;
hyaluronsav;
vitaminok

A márka jellemzői:
abszolút tisztaság;
ellenőrzött;
bevizsgált;
ökológiailag engedélyezett

NEM TESZTELNEK ÁLLATOKON!

A Bielendától kaptam egy aranyos kis dobozkát,
amiben 2 teljes kiszerelésű terméket és 6 minta terméket kaptam. 
Már maga a doboz is nagyon szép, de a tartalma még szebb.


Az első termék, amit kivettem, az egy tonik volt. Valamiért szaglászás mániás vagyok. :D Minden terméknek, újságnak, ruhának, ételnek először az illatát szoktam megnézni. Ez valami berögzött dolog lehet. Na, de kanyarodjunk vissza. Már maga a termékek csomagolása is nagyon tetszik. Igaz én a zöldet annyira nem kedvelem, de pont illik a "PHARM ACNE" termékcsalád nevéhez.

A tonik illata kellemes, nem tartalmaz alkoholt, ami megdobogtatta a szívemet. A színe kellemes zöld színű. Hatóanyagai: B3-vitamin, urea, mandula sav, laktobionik sav, cink, allantoin és tejsav. Minden reggel és este áttörlöm az arcomat egy tonikkal átitatott vattapamaccsal. A munkámból kifolyólag szükségem lenne a napi többszöri áttörlésre. Már azon is gondolkodtam, hogy a H&M-ben kapható kis utazó méretű flakonok egyikébe áttöltök egy keveset és már tehetem is a táskába. A hatása eddig teljesen jó, nem húzódik a bőröm tőle. Talán egy kicsi szépséghibája mégis csak akad. Az orrom körül mintha szárítaná a bőröm. Nem vészesen, csak egy picit, de ezt már orvosoltam is a Yamuna Szenzitív arckrémével.


A másik termék pedig egy tisztító emulzió. Először ezzel a termékkel kezdek reggel/este, utána jöhet a tonik. Hasonlóan természetes "zöld" illata van, mint a toniknak, nem tolakodó. Az állaga kellemes, nem túl sűrű és nem is túl folyós. az előre bevizezett arcbőrre kell felvinni, és alaposan megtisztítani vele a bőrt. Felfrissülés a bőrnek. Hatóanyagai: zöld agyag, zöld tea kivonat, B3-vitamin, panthenol, cink, allantoin, kaolin.


A termékmintákat még nem próbáltam, de jónak tűnnek.Az Anti-Acne faggyútermelést szabályozó termékcsalád a professzionális bőrtisztító kezelések otthoni folytatására ajánlott zsíros, kombinált, problémás bőrre. A bőrgyógyászok által megalkotott receptúra magasan koncentrált aktív összetevőket tartalmaz. Nem szárítja a bőrt, hanem szabályozza a faggyútermelést. Az egyik fő összetevője az antioxidáns hatású lactobionik sav. Használható nyáron is, kiválóan hidratál és nyugtatja a gyulladt bőrt. Az antibakteriális hatású mandulasav szabályozza a faggyúkiválasztást, megakadályozza a pórusok elzáródását. A mattító hatású B3-vitamin, az antibakteriális hatású zöld tea, valamint a faggyút megkötő cink csökkentik az irritációkat. Az árvácska kivonat hidratálja a bőrt, a panthenol és allantoin hatása kielégíti a bőr komfortérzetét. Összességében a Pharm-Acne termékcsalád kiválóan csökkenti a már meglévő aknét és megakadályozza az újak kialakulását, a bőr olajos csillogását, szabályozza a faggyúmirigyek működését.


K A P C S O L A T
facebook: Bielenda Hungary
instagram: beautypartner_hun
pinterest: beautypartnerhu
e-mail: info@bielenda.hu
www.bielenda.hu
www.kedvenckremem.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése