2015. december 10.

Életmódváltás | 2016


Az utóbbi időszakban komoly elhatározásra szántam magam. Mivel itt az új év a nyakunkon, a legjobb idő az életmódváltásra. Sosem voltam megelégedve a testemmel, mindig duci voltam, ami elég rendesen rányomta azt a bizonyos bélyeget az életemre.
Ideig-óráig mindig sikerültek a diéták, ment is le pár kiló, utólag -10kg-ot sikerült leadnom, de nagyjából az egész vissza is jött. Nem voltam elég kitartó. Ezt (is) szeretném megváltoztatni. Elég komplex dolog, de érzem, hogy most sikerülni fog! Érzem, hogy 2016 nyarára már egy új ember fog visszaköszönni a blogon és a tükörben egyaránt. Sok motivációs videót nézegetek pár hete, ami erőt ad és tudom, hogy ha másnak sikerült, akkor nekem is fog.
Januártól minden hétre lesz egy posztom, amiben leírom hogyan állok mint súlyban, mint lélekben, hiszen ilyenkor a lelkünket is megviseli a változás. 
Addig is pár motivációs képpel jövök, így nekem is könnyebb lesz elkezdeni az egészet.

Head Start , 24 Fitness Mantras More Motivating Than Tony Horton on Crack - (Page 15):Nektek van valamilyen elhatározásotok a 2016-os évre?

6 megjegyzés:

 1. Sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá! :)
  ha tudok valamiben segíteni, edzéseket, ételeket ajánlani, akkor keress nyugodtan! :)
  Sajnos ősz óta én is eléggé elhagytam magam, habár nem a lustaság miatta, csak annyi rossz dolog és stressz volt az életemben, hogy semmi erőm nem maradt edzeni és össze-vissza ettem minden amikor épp időm volt rá. De múlt héten megint elkezdtem újra edzeni és a régi, jól bevált étrendre is visszaállok lassan, habár a karácsony erre nem épp a legjobb időszak. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!
   Szerintem meg foglak keresni! ;)
   Nekem a vizsga miatt (is) feljött az a jó pár kiló.. igen, azért nem is vágok most bele, mert ilyenkor sütemények, finom ételek.. stb.

   Törlés
 2. Ügyes légy, Gabi! :)
  Szerintem sokat fog segíteni, hogy naplószerűen vezetni fogod az életmódváltás különböző stációit.
  Kíváncsian várom a posztokat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Nóri! ^.^
   Én is úgy gondolom, hogy így sokkal könnyebb lesz!

   Törlés
 3. Biztos sikerülni fog Gabika,, minden fejben dől el és sok sok kitartást. Januárba kezdem én is így jó a tudat hogy nem egyedül vagyok és hogy ezt még majd meg is osztod velünk fantasztikus!! Sok sikert!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kriszti! :) Neked is sok sikert és kitartást kívánok!♥

   Törlés