2016. január 22.

inecto | 90% természet
COCONUT
bársonyos testápoló

Egytől egyig olyan illata van, mint a kókuszos csigának. Először picit soknak éreztem az illatot, de a bőrömre kenve már nem volt túl erős. A csomagolás teljesen megvett kilóra, tetszik az egyszerűsége.
A krém állaga közepesen sűrűn, könnyen elkenhető és gyorsan be is szívódik a bőrbe. Többszöri használat után mondhatom, hogy télre is ajánlom, mert jól hidratálta a bőrömet, ami mindig extra száraz szokott lenni a hideg napokon. 


ARGAN
gazdagon hidratáló krémtusfürdő

Az argán olaj illatával még nem igazán találkoztam, ezért is vártam nagyon, hogy kipróbálhassam ezt a terméket. Elsőre azt mondtam "büdös". Később viszont hozzászokott az orrom és annyira nem volt vészes. A kedvencem biztos nem lesz, viszont a hatása miatt megszerettem. Az állaga szerintem túlságosan folyós, viszont jól habzik. Nem szárította a bőröm, kellemes volt fürdeni vele.
COCONUT
hajolaj

A csodaszer! Kipróbáltam már több olajat, de sosem éreztem igazi változást, viszont az inecto hajolajától annyira bársonyosan puha lett a hajam. Két-három pumpálás elég a hajamra, így sokáig ki fog tartani, hiszen sok ez a 100ml. Az illata hamisítatlanul kókuszos. Nem zsírosítja a hajam, ami szintén remek.


COCONUT
hajregeneráló pakolás

Szintén egy jó kis termék. Nem nehezíti el a hajamat, könnyen eldolgozható, nem zsírosít, az állaga nem folyós. A pakolást és a hajolajat egymás után nem szoktam alkalmazni, mert úgy vettem észre, hogy az már sok a hajamnak. 
ARGAN
hidratáló kézkrém

Ennél a terméknél kedveltem meg istenigazán az argán illatát. Az állaga pont olyan, amilyet szeretek. Könnyedén beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után. Tökéletes a téli napokra, jól hidratál. Egy kedves útitársam lett a mindennapokban.


Nektek hogy tetszenek ezek a termékek?
Próbáltátok már valamelyiket?

A linkre kattintva megtalálhatjátok az összes terméket, leírással együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése