2016. január 27.

Miss Sporty újdonságok


Már rég adós vagyok ezzel a bejegyzéssel, de most itt van és csupa jó dolgokat fogok írni.
Lehetőségem volt tesztelni a Miss Sporty újdonságokat.

Elsőként a szemöldökformázóról írnék. Nagyon aranyos kiszerelésben, találunk egy púdert és egy waxot. MelléA púdert könnyű felvinni, tökéletesen passzol a szemöldököm színéhez. A wax tartóssá teszi. Szerintem picit ragacsos, de ennek ellenére egyszerű felvinni és eldolgozni. Nap végéig tökéletesen a helyén marad.
A következő legyen a korrektor, ami közepes fedést biztosít számomra. Nekem a 001 - Light árnyalat érkezett. Szerencsére nem sok bőrhibám van. Így sokáig elég lesz ez a kiszerelés. A szem alatti karikákra most nem használtam, de általában nem is szoktam semmilyen terméket, mert mind beül a ráncaimba.A szempillaspirál szép, ívelt, már-már műszempilla hatást kelt számomra. A képeken lehet, hogy annyira nem észrevehető, de élőben így van. A keféjével könnyű dolgozni, viszont maga a festék hamar szárad, így a gyorsaság nem árt. Hibája, hogy pár óra múlva elkezd potyogni apró darabokban. 
A kedvenc termékem az összes közül a rúzs lett. A 201 - My Amazing Fuchsia került hozzám. Ennek nagyon örültem, mert nem is az a nagyon sötét szín, de nem is világos. Tökéletes, imádom.
Finom édes illata van. Fedés szempontjából is nagyon megnyerő, jól pigmentált. Tartóssága is jól szerepelt, viszont evés-ivás után újra kell rúzsozni.
A sminkek élesben.
2 megjegyzés: