2016. január 30.

tetesept | gyors segítség az egész testnek!


Biztos többetek hallott már a tetesept termékekről, vagy már ki is próbáltátok. Hozzám összesen 5 termék érkezett tesztelésre. Egy fürdőkoncentrátum, egy testápoló, egy tusfürdő és 3 fürdősó.
(A fürdősókat most nem mutatnám meg, mert szeretnék egy nagy fürdősó posztot készíteni, amiben ők is benne lesznek.)

Az első termék, amit szeretnék bemutatni nektek, az az
Izom & Ízület Testápoló

Egy kis termékleírás:
Enyhíti az izomproblémákat. Lazítja a merev izmokat és jótékony hatással van az ízületekre. A természetes rozmaringolaj és eukaliptuszolaj nyugtató hatást biztosítanak, élénkítik az igénybevett izomzat vérkeringését. Az árnika és nadálytő kivonatai segítenek az izom- és ízületi problémák enyhítésében. Nem tartalmaz szilikont, parabéneket, lanolint, paraffinokat, és ásványi olajokat, illatanyagokat és színezékeket.

Vélemény:
Egy hosszú, 12 órás munka után, mindenkinek jólesne egy kényeztető masszázs, ahol el tud lazulni, talán még egy kicsit szundítani is. Ezt most már otthon is meg tudjuk oldani, egy kis akaraterővel. A tetesept izom & ízület testápoló tökéletes a megfáradt lábaknak, hátnak, karoknak. Nekem nap végére a lábaim szoktak nagyon fájni, így mindig ezekre szoktam koncentrálódni. Maga a krém könnyed, gyorsan beszívódik, az illatában elsőre az eukaliptuszt érezni, majd a rozmaringot. Érdemes mindig a fájó területre kenni csak a melegítő érzés miatt. Kicsit csípő érzés jelentkezhet, de ez normális. A helyi vérkeringés serkentő hatás normális jele. Fontos, hogy a használata után ne zuhanyozzunk, kerüljük a szaunázást! Pár nap használat után érezhetőbb volt a változás. Nem fájt olyannyira a lábam, mint az előző napokkor. Egy remek társ, amikor gyors segítség szükséges. A Tetesept Izom & Ízület Tusfürdő a legjobb lazító termék a fürdőben.

Egy kis termékleírás:
Oldja a feszültséget, ellazítja a fáradt izmokat. Rozmaringgal és kámforral. 

Vélemény:
Ha fokozni akarom a lazítást, a testápoló használata előtt ezzel a tusfürdővel tusolok. Az állaga kicsit zselés, piros színű. Az illata kámforos, de nem émelyítő. Egytől-egyig olyan az illata, mint annak a kis kínai balzsamnak. Anyukám mindig azzal gyógyított, ha meg voltam fázva. Tusolás közben sem émelyít el, ami nagy piros pontot ér. Nyáron akár remek hűsítő is lehet. Addigra már nem fog maradni belőle, ezért be fogom szerezni újból.Egy melengető fürdő az otthonunkban. 
Ez a Tetesept Hátmelegítő Fürdőkoncentrátum.

Egy kis termékleírás:
Hosszantartó és mélyreható melegség hátpanaszok esetére. Ellazít és csökkenti a feszültséget. Fürdőkoncentrátum a természetes iszap alkotóelemeiből. A mélyreható melegítő hatás kiegészül egy a vérkeringést serkentő, ellazító hatással, és a fürdőzés után is sokáig eltart. A feszült izmok ellazulnak, és a fájdalom csökken. Egy bőrápoló  habfürdő formulán alapszik természetes ápoló olajokkal és különleges vissza zsírosító anyagokkal (huminsavak és ásványi anyagok). Nem szárítja a bőrt, amely fürdőzés után is ápolt marad. 

Vélemény:
Barna üvegbe zárt nyugalom. Az iszap alkotóelemei nyugtató hatást biztosított számomra egy nehéz nap után. Szinte azonnal éreztem, hogy megnyugtatta a testemet és lelkemet. Kb. 10 percig fürödtem benne, utána a leírás szerint betakaróztam és már aludtam is. Másnap újult erővel vágtam neki a napnak. Az illata olyan gyógyszertári. Egy héten 2-szer használom.Ti próbáltatok már valamilyen Tetesept terméket?


2 megjegyzés:

  1. Az Izom&izület fürdősót használom, és szuper. Gondolom neked mennyire jót tehet egy nehéz munkanap után. Tényleg nagyon hatásos.

    VálaszTörlés