2016. február 5.

Avon | Mesmerize parfümA blogon még eddig sosem volt parfüm teszt. Nem vagyok parfümszakértő, de megpróbálom összeszedni mindazt, amit én érzek az illatokban. Az első pedig, az AVON - Mesmerize parfümje lesz. 


ILLATKATEGÓRIA:
orientális-virágos-gyümölcsös

ILLATJEGYEI:
fehér húsú őszibarack
bazsarózsa
szantálfa

Maga a csomagolás gyönyörű. Kékes-lilás doboza, arany motívummal az oldalán, igazán különleges darab. Az üvegen is hasonló motívum jelenik meg. Az üveg szintén kékes-lilás színben játszik. A kupak lekerekített, igazán illik a keleties hangulathoz. Ugyan úgy, mint a motívum is.

A keleties illatokat sosem szerettem igazán. Mindig a túl fűszeresség jut róla az eszembe. Inkább az édeskés illatok felé húzok.
Viszont ez a parfüm igazán kellemes. Talán a barack illat miatt lehet ez. Vagy a szantálfa? Talán mindkettő? Nem tudom, de picit édeskés-fűszeres illatokat érzek, ezért kedveltem meg. Ruhára fújva viszont már inkább a virágos illatjegyek dominálnak. Ha a csuklómra fújom, akkor pedig egyértelműen gyümölcsös illatot érzek.

Hogy melyik napszakra ajánlom? Mindenki döntse el maga. 


Sajnos a hátránya, hogy hipergyorsan elillan az illata. Egy óra múlva már újra kellett fújnom, mert szinte semmit sem éreztem belőle.

Kiszerelése 50ml, ami azért sokáig elég lesz, mert több parfümöt használok. Mikor melyikhez van kedvem. 


Összességében szeretem, és bátran ajánlom mindenkinek.


A termék tesztelésre érkezett, ami nem befolyásolt a véleményemen!2 megjegyzés: