2016. február 1.

Személyes | NAP BLOGGERE
Egy teljes napra a NAP BLOGGERE lehettem. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, így jobban megismerhetünk olyan blogokat is, amiket eddig nem igazán. Ha érdekel, hogy miket kérdeztek tőlem, akkor olvassátok tovább.

Mi a reggeli arcápolási rutinod? 

Ha télről van szó, akkor.:
- langyos víz; 
- Garnier micellás víz;
- Helia-D hidratáló krém;
- Himalaya intenzív ajakápoló

Ha pedig nyárról.:
- langyos víz;
- frissítő arcpermet;
- Yamuna szenzitív arckrém 

Milyen kozmetikumokat használsz napi szinten? 

Napi szintem igen csekély kozmetikumot használok a munkámból kifolyólag, de a szempillaspirál, a szemöldökformázás, hidratálás és az ajakbalzsam nélkül egy tapodtat sem mozdulok.


Hova utaznál el legszívesebben? 
Ha csak egy helyet kellene írni, akkor USA. Valami megmagyarázhatatlan vonzás van kettőnk között :D Minden államba szeretnék eljutni, kicsit elmélkedni, fotózni, enni, rengeteg Dr. Peppert inni, megkóstolni milyen a Bubba Gump Shrimp, meg persze minden nevesebb helyet megnézni.


Ha bárhol élhetnél melyik helyet választhatnád? 
Itt ismét csak Amerikát tudnám felhozni. A legjobban Colorado államban. Gyönyörű a természet az év minden szakában.


Mi akartál lenni gyerekkorodban?
Hű, én sok minden szerettem volna lenni. Először űrhajós, majd régész, de magyartanár is.
Végül ápolónő lettem, de szeretném elvégezni a gyógy- és sportmasszőri képzést is, plusz hamarosan a svédmasszőrit fogom elkezdeni.

Hogyhogy a Kreatívkuckó üres?
Rengeteg ötletem van a bővítésére, de az időm erre jelenleg már nem tud kiterjedni, így hanyagolnom kell kicsit.

Tervezel még DIY bejegyzéseket?
Szintén azt a választ tudom erre adni, mint az előzőre.

Mi volt eddig a legnagyobb sikerélményed a bloggal és mik a célkitűzések?
Ez nagyon nehéz, de talán azt tudnám írni, hogy egyre több emberhez eljut a blogom. Sokkal több posztot írok. Terméktesztelésekkel kapcsolatosan is megkeresnek.
A célkitűzésem, hogy minél több embert mozgósítson a blog, még több kreatív (termék, emberek...stb.) fotózást csináljak és ebben fejlődjek. A sminkelést is szeretném magasabb szintekre emelni, mert eléggé hadilábon állok vele kapcsolatosan, ezért nincs igazán ilyen bejegyzés. Szóval egy utazós, fotós, tesztelős blogot szeretnék kialakítani a jövőben.

Ha csak egy dologgal foglalkozhatnál életedben, akkor mi lenne az?
Erre a legmegfelelőbb válaszom, az a fotós-utazós-termékfotós lenne :D Mind a 3 dolgot imádom csinálni. Elsőként szeretném Magyarország legszebb helyeit fotózni, majd erről egy fotókönyvet kiadatni, utána jöhet külföld is. A termékfotózást már elkezdtem, persze még van mit fejlődnöm. Szeretnék egy masszázs szalont is kialakítani.
Ide folyamatosan töltök fel képeket - foto.turcsekgabi.hu
GABIPHOTO
"Maybe happiness didn’t have to be about the big, sweeping circumstances, about having everything in your life in place. Maybe it was about stringing together a bunch of small pleasures."


Mit jelent saját magadnak a blogod?
Egy olyan zug, ahová bármikor elbújhatok a világ elől. Kiírhatom magamból a gondolataimat, még ha ezek nem is jelennek meg. Szeretek megosztani az életemből egy darabkát az olvasóimmal, képekkel illusztrálva. Megnyugtat, kikapcsol, bejegyzések írása közben egy kedvenc sorozatomat szoktam nézni vagy épp zenét hallgatok.Van kedvenc filmed/könyved?
Igen. Az olyan filmeket kedvelem igazán, amik egy betegséget dolgoz fel. Úgy értem, egy ember és a környezete hogyan éli meg a betegséget. Suli alatt, rengeteg ilyen filmet néztünk. A kedvencem, ami már lehet sokatok könyökén csorog, mert annyiszor megemlítem, az a Forrest Gump. Könyvben is olvastam már kismilliószor, a filmet már kívülről tudom "dúdolni". Szeretem még a háborús filmeket, a dokumentumfilmeket, a történelmi/kaland filmeket, de nem állnak távol tőlem a Batman filmek sem.Miben tudsz a legjobban kiteljesedni, ha nem blogolsz?
Imádok bringázni, közben zenét hallgatni. Szerintem képes lennék kitekerni a világból :D A fotózást ismét meg tudom említeni.. ja és utazni, utazni, utazni.Remélem sikerült új dolgokat is megtudnotok rólam. Ha még lenne kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel kommentben.

3 megjegyzés:

  1. :) tetszik az utolsó képed:) a buszos:)
    mikor olvasom a blogod,mindig feldobja a napom, de evvel a képpel duplán feldobtad :)
    nagy bogár-busz fanatikus vagyok :)

    <3

    VálaszTörlés