2016. február 28.

Vitalcare | Olasz hajápolás hazánkban

Mindig nagy öröm számomra, amikor új, organikus összetevőkkel dolgozó márka jelenik meg hazánkban.
Most a Vitalcare olasz márka érkezett Magyarországra.

A márka kétféle termékcsaláddal örvendeztet meg minket.

Egyik a Natural Bio Család, ami speciális ápolást kínál organikus összetevőkkel, a másik pedig a Luxury Argan, amik regenerálják a száraz és igénybevett hajat.

Amit érdemes tudni a Vitalcare termékekről;
- SLS, SLES, PEG
- színezőanyagok 
- szilikon 
- parabén 
- vazelin
felhasználása nélkül készülnek.

Fejlesztésük során elsődleges szempont volt, hogy a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen.


_NATURAL BIO CSALÁD_


A Natural Bio ápoló termékek agresszív, habzást elősegítő adalékanyagok nélkül is tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával.

A Vitalcare Natural Bio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. 

A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura.

A termékek az ICEA ECO-BIO előírások alapján készülnek.


_LUXURY ARGAN CSALÁD_

Az argánfa gyümölcsének magjából hidegen sajtolt argán olaj mélyen hidratál, feszesíti a bőrt, megőrzi a haj rugalmasságát, ápolja a töredezett hajvégeket, dúsít, tartást ad, és csodaszéppé varázsolja a leginkább roncsolódott frizurát is. 

A Luxury Argan kondícionáló egy igazi szépségkúra. Hat tápláló olajból álló formulája biztosítja a legmélyebb hidratálást és kezeli a sérült hajvégeket, míg a Luxury Argan újra strukturáló balzsam spray használatától pedig a haj rugalmassá és gyönyörűvé válik. 

A termékek a természetes argán olaj erejének köszönhetően a hajkorona hihetetlenül puha és selymes lesz. 

A Vitalcare termékeket megvásárolhatjátok a DM üzletekben és a takemeshop.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése