2016. március 5.

Februári Avon ÚjdonságokKicsit már elkéstem velük, de jobb később, mint soha. 

Az új Planet Spa Treasures Of The Desert termékcsalád elhozza a luxust otthonunkba. Ez valóban így van, hiszen az illata egy wellness részleg hangulatát idézi. 

A regeneráló testápoló balzsam és a benne lévő olajgyöngyök extra hidratálást adtak a bőrömnek. Szükség is volt rá, mert mostanában megint nagyon száraz a bőröm. Az állaga könnyed, gyorsan beszívódik a bőrbe, könnyű eldolgozni. Az illata, hát arról órákig tudnék áradozni. Első illatozásra a mandarin, a méz és a tej keveredése jutott az eszembe. Másodjára már az argán olaj tűnt ki a krémből. Őrület, hogy néha milyen illatokat tudok feleleveníteni egy-egy termékből, miközben nem is tartalmaz olyan dolgokat, amiket én belegondolok. 


Viszont még most márciusban is elkél ez az extra a bőrömnek főleg kora reggel, amikor dolgozni megyek. Ezért is kedveltem meg a regeneráló kézkrémet. A tubus kinézete egy az egyben a L'occitane kézkrémekre hasonlít. Szerintem nem baj, nekem kifejezetten tetszik. A benne lévő krém pedig nagyon gazdag, nehezebb, picit nehezebben szívódik be, viszont rendkívüli módon táplálják a kezeimet. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése