2016. március 19.

Légy a saját magad designere! - Egyedi pólótervezés a Kreativátorral
Mindig is imádtam a kreatív dolgokat, hogy valami egyedit tervezhessek, vagy hozhassak létre. Nem rég lehetőségem volt tervezni egy pólót a Kreativátor jóvoltából. Több grafikát is készítettem, végül erre a New Yorkosra esett a választásom. Aki ismer, az nagyon jól tudja, hogy rajongok Amerikáért. Ez a póló pedig még jobban kifejez engem. Imádtam magát a grafika elkészítését, de még jobban azt, hogy pofonegyszerű az elkészítése az oldalukon.

Néhány szót ejtsünk is meg a Kreativátorról.
A Kreativátor egy olyan szerkesztő felület, ahol pólókat, ajándéktárgyakat, reklámtárgyakat vagy akár pecsétet is készíthetünk. (Nekem a pecsétre már van egy szuper ötletem) :D

A felületen rendkívül egyszerű eligazodni, minden apró részlet le van írva. Lehetőség van a rendszerből kiválasztott motívumok közül választani, de ha magunk által készített/letöltött képet szeretnénk a termékünkön viszont látni, akkor arra is lehetőségünk van. Sőt, el is tudjuk menteni a feltöltött képeket, csupán egy saját fiókra lesz szükségünk.

Kiválaszthatjuk még azt is, hova szeretnénk tenni a mintát. Ha például pólóra tesszük, akkor a karjára is, de a hát részére is tehetjük.

A tervezés közben mindig látjuk, hogyan is állunk a fizetést illetően, amiért én + piros pontot adok.
A nyomtatást korszerű eszközökkel és nyomtatási módokkal végzik, így garantáltan tartós termékeket kapunk.

Hogy miért válaszd a Kreativátort? Mert folyamatos tájékoztatást kapunk a rendelésünkről, segítőkészek, kommunikatív a csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése