2016. április 5.

AVON | Micellás arctisztító víz
Mindenki a micellás vizekért van oda. Megsúgom én is. Jelenleg az Avon Nutra effects micellás vizét tesztelem, próbálgatom. Előtte a Garnier kombinált bőrűeknek valót használtam.
Szemezgettem egyébként a Baleással illetve a Ziaja micellás vizével, de jobban érdekelt most az Avonos. Milyen jól tettem, hiszen nálam egy az egyben leverte a dobogóról a Garniert! Azzal az volt a gondom, hogy eszméletlen mód csípte a szemem, nem távolította el eredményesen a sminket, ilyen olajos réteget képzett a már eleve zsírosodásra hajlamos bőrömön. Adtam neki sok-sok második esélyt mindhiába. No, de inkább beszéljünk az új szerzeményemről.


A márciusi katalógusból rendeltem meg, így kb. 900 Ft-ért jutottam hozzá. Nagyon tetszik a flakon kialakítása, még a tekerős kupakját is megszerettem. Plusz pontot adok a tuti visszazárására, hiszen ha tekerjük, utána plusz még egy tekerés biztosítja a teljes lezárását. Ha az illatát nézzük, egy ilyen gyógyszeres, már-már fertőtlenítős illatot érezhetünk, ami picit ronthat az összképen. Viszont engem nem zavar. Adagolását tekintve örülök, hogy egy pici lyukon keresztül tudjuk kinyerni a terméket, így nem kell attól tartanunk, hogy az egész a vattapamacsunkon fog landolni.


A sminket könnyedén eltávolítja, nem kell erősen végighúzni az arcunkon/szemünkön a vattakorongot. Nekem szinte egy húzásra eltávolította a szemhéjfestéket. Viszont a Garnier termékénél alig tudtam eltávolítani, már szinte égette a szememet, borzasztó érzés volt. Szemmel láthatóan nem volt elég hatékony.
Ha azt nézzük, hogy a Garnier zsírosította a bőrömet, ez a termék abszolút nem. Még talán a plusz zsírosodást is leszedte. Viszont nem szárította a bőrömet.

Mindent egybevetve imádom ezt a kis terméket, ami 200 milliliteres kiszerelésben kapható. Egy jó ideig nem fogok más micellás vizet kipróbálni, mert ez kifejezetten bevált.

Ti milyen micellás vizet használtok?
Mik a tapasztalataitok velük?  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése