2016. április 12.

Big & Multiplied szempillaspirál | AVONMár-már gyűjtő lettem spirálok terén. Ha jól számoltam 6 darabbal rendelkezek eddig, és már két Maybelline Lash Sensationalt elhasználtam. 
Az Avon spirálok valahogy mindig elkerülték a figyelmem, nem tudom megmondani miért. Mikor megjelent az új Avon spirál tudtam, ki kell próbálnom. Voltam olyan szerencsés, hogy ki is próbálhattam. Elsőre a külseje fogott meg. Letisztult, fekete-szürke-ezüst kombó. Tökéletes. Tetszik, hogy tekerés után plusz kattanással zárható.


Mivel BIG, ezért arra gondoltam hogy a keféje is nagyobbacska lesz. Kibontás után nagyon meglepődtem, hiszen egy hagyományos kefével látták el. Nekem picit visszahozza a régi, anyukám spiráljait próbálgatós időket. 


Számomra könnyű vele dolgozni, szépen szétválasztja a pillákat. Nem csomósodik össze, annyi biztos hogy extra (BIG) hatását nem érezteti, mivel alapból nagyok a pilláim, viszont ennek ellenére is tetszik. Egy hétköznapi spirálnak mondanám. Különösen jó pont, hogy nem potyog. Simán kibír egy teljes napot.Használat közben:

Nektek mennyire váltak be az Avon spiráljai?
Esetleg próbáltátok ezt az újdonságot?2 megjegyzés:

 1. De huncutul nézel a képen :-) A spirálra kíváncsi vagyok, ezért rendeltem is belőle, mert a Big & Daring óriási kedvenc nálam, így be is táraztam belőle, nehogy nélküle maradjak, ha kivonják. Viszont a tesó is szimpatikus, úgyhogy remélem, ez is beválik majd :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem picit kancsal is vagyok.. OMG!
   most már kötelező lesz kipróbálnom még több spirált az Avontól, mert kb. már mindenféle termékem van tőlük, de spirálok terén borzasztóan állok. :D

   Törlés