2016. április 18.

Glamour napok | 2016 tavaszA tavaszi G-napokra az utolsó nap jutottam csak el, de így is sikerült mindent megvennem, amit szerettem volna. Hát igen, a dupla éjszakázás és egy kis nátha rögtön el tudta vinni a kedvem. Viszont Anyukám a második napon besegített, de azokat a termékeket, még nem tudom megmutatni. 


Párom vett egy Batman-es pólót a Springfield-ben. Nekem a másik fajta jobban tetszett, még magamnak is venni akartam, de csak nagyon nagy méretekben volt. 


Szinte mondhatom, hogy a New Yorker a második kedvenc ruhamárka üzletem. A holdasra nem volt kuponakció, mert alapból le volt értékelve, de egyszerűen nem hagyhattam ott annyira tetszett. Fehér póló pedig mindig jól jön a munkába.A dm-be vezetett a következő utunk, ahol sikerült csak a szükséges dolgokat venni. Már nagyon az aljára értem a Helia-d hidratáló krémjének, ezért muszáj voltam venni egy újabb adagot. Nem tudtam ellenállni a L'oreal Color Riche L’Ombre Pure szemhéjpúdernek. 2 Syoss hajszínkrémet is vettem. Egyszerűen nem tudok betelni a fekete hajjal. Azt mondják öregít, szerintem pedig nem. Már jócskán elfogyott az X-epil szőrtelenítő krémem, ezért ismét megvettem. Sőt anya is vett belőle, így egy darabig elég lesz. És végre megvettem Évi hatására a Balea habfürdőjét is.Végül a Müllerbe is betértem, ahol betankoltam fürdősókból. Annyira rákattantam mostanában a fürdősókra (is). A képről viszont lemaradt egy Batiste szárazsampon.

Nekem ennyi lett volna a tavaszi G-napok, őszre már most megvannak nagyjából, hogy mit is szeretnék megvásárolni.

Ti miket vettetek? 

4 megjegyzés:

 1. A Tetesept fürdősókat nagyon-nagyon szeretem!
  Szuper dolgokat vettél! :)

  VálaszTörlés
 2. Már megmondani sem tudom, hogy hányadik Glamour-napos posztot olvasom, de még mindig nem untam meg. :)
  A Batmenes pólókat én is nézegettem, de nekem pont az volt velük a bajom, hogy az én fiúimra kicsik lettek volna. :)

  VálaszTörlés
 3. Én is vadásztam Batman-es pólót, de tényleg csak nagy méretekben vannak általában. :( Én is írtam posztot, ha van kedved lesd meg: http://bsarahfashion.blogspot.hu/2016/04/glamour-napok-2016-tavasz.html ;)

  VálaszTörlés