2016. április 3.

Schwarzkopf | Essence UltimeMég a Henkel Magyarországtól kapott Blogger Boxban volt ez a 3 Schwarzkopf termék. Nagyon megörültem, mert kíváncsi voltam vajon milyenek lehetnek. Azt tudni kell, hogy a hajam nagyon változatos tud lenni. Van mikor zsírosodásra hajlamos, valamikor korpásodásra, viszont a hajvégek szárazak. Mikor milyen kedve van, de tényleg. Jelenleg ezt a 3 terméket használom és teljesen rendben van a hajam. 

Mindhárom terméknek ugyan olyan illata van, engem picit az Axe sprayk-re emlékeztet. Ezért nem is tetszett sokáig és hanyagoltam őket. A csomagolásuk nagyon szép, egy az egyben a tavaszt idézik. Az, hogy Claudia Schiffer reklámozza nem igazán hatott meg. Nem feltétlen lesz jobb vagy rosszabb a termék, ha egy sztárral reklámoztatják.


Maga a sampon fehér gyöngyházfényű, nem túl folyós. Jól tisztít, a hajtövek regenerálása már hajmosásnál elkezdődik. Nem gubancolódik össze a hajam tőle, imádom. Volt már olyan, (főleg a zsíros hajra való samponoknál) hogy annyira szárazzá és törékennyé, gubancossá tette a hajamat, hogy utána csoda volt rendbe tenni. Egy pici is elég belőle, jól habzik, nem nehezítette el a hajam.A kondicionáló kétfázisú termék, használhatjuk száraz, illetve nedves hajon is. Én mindig nedves (törölköző száraz) hajra szoktam fújni. Jól szétválasztja a rakoncátlan fürtöket, sima tapintatú lett tőle a hajam. A hajolaj lett az igazi kincs számomra. Érdekessége, hogy hajolaj, de mégis egy fehér, krémes és sűrű állagú termék. Nekem 5 fújásnyi elegendő a hajamra. Szuper puhák lettek a hajvégeim, az illatát még napokkal később is érezni, imádom. Glamour-napokkor be is tárazok belőle 1-2-őt.


Összességében remek termékek, még az én egyéni életet élő hajamnak is kiváló eredményt nyújtott. Köszöni szépen és reméli még sokáig fogom ezeket a termékeket használni.


Ti próbáltátok valamelyiket?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése