2016. április 2.

szerzemények #1 | LUSH


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem teljesen lázba hoztak mostanában a fürdőbombák. Már rég nézegettem a LUSH termékeit, de mindig azzal a tudattal zártam be az oldalt, hogy "túl drágák", "miért érnek meg ezek a termékek ennyi pénzt?"... stb. Egy kicsit utánaolvasva, videókat nézegetve rájöttem, hogy néha egy kis luxust meg kell engednünk magunknak és ráadásként szuper alapanyagokkal dolgoznak.
Értékelem, hogy odafigyelnek Földünkre. Erről rengeteget olvashatsz
››itt‹‹ és ››itt‹‹ is. Az első rendelés leadásánál olyan izgatott voltam, hogy vajon milyenek lesznek valójában a termékek, mennyire tetszik majd az illatuk, mekkorák... stb.
Azt hozzá kell tennem, hogy még Lush boltban sem jártam előtt, szóval igazán izgatott voltam. 
Első találkozás a dobozzal meglepő volt. Úgy illatozott, mint egy virágmező. Szuperszónikus sebességgel ki is nyitottam, az illatok egyre fokozódtak. Nem semmi élmény volt.FROZEN

Szeretnél egy látványos fürdőbombát? Szeretsz pancsolni és játszani?

Élvezd a varázslatos fürdőélményt, amivel ez a csillogó, kék golyó lep meg, miközben ezüstcsillámokból álló hófúvással teríti be a vizet. A jókedvre derítő tunéziai neroli és a Törökországból származó értékes rózsa annyi napfénnyel önti el a kádat, hogy a legfagyosabb hangulat is semmivé olvad tőle.

Ha napközben kellemetlenségekben volt részed, ez a fénylő, égszínkék, csillámokkal teli bomba jelentheti a tökéletes happy endet, amitől a bosszúság messze száll.

Lépj be a kádba, vegyél egy mély lélegzetet, és jöjjön, aminek jönnie kell!
ICKLE BABY BOT

Ehhez a fürdőbombához csak olyan illóolajakat választottunk, amelyek bőrnyugtató és csillapító hatásúak. Nemcsak az álmosító illatú olajok, hanem minden más összetevő is enyhe és gyengéd, olyan, mely nyugtatja a bőrt és az esetleg viszkető területeket.

A nagyon pici babák esetében húgyúti irritációt okozhat, ha a fürdővizükbe erős hatású termékek kerülnek. Ez volt a fő ok, amiért Mo kifejlesztette az Ickle Baby Bot fürdőbombát. Mókássá akarta tenni a babák esti fürdőjét, és biztosítani kívánta, hogy a jótékony illóolajok is kifejthessék hatásukat – mégpedig bármiféle erős habképző szer vagy vegyi anyagok használata nélkül.

Lágyítja a vizet, értékes olajokkal táplál, pezsgéssel kényeztet – kockázatok és mellékhatások nélkül.

BLUE SKIES & FLUFFY WHITE CLOUDS

Lebegj saját felhődön a mindenség fölött!

Ez a habfürdő annyira imádnivaló, hogy muszáj volt nagyobbra terveznünk, mint a többit – így több fürdésre is elegendő.

Használd ezt, amikor szeretnél néhány órán át ábrándozva a fellegekben járni. Az égszínkék fürdővíz a rajta úszó fehér habfelhőkkel derűt varázsol életed egére.

A pacsuli és a tömjén földes illatai gondoskodnak róla, hogy bármilyen magasra is szárnyalsz, sose szakadj el a valóság talajától.

Amikor Mark és Helen együtt dolgozik valami újdonságon, mindig zenét hallgatnak a laboratóriumban. Az egyik nagy kedvencük a The Orb, amelynek Little Fluffy Clouds című száma befészkelte magát Mark fejébe, aminek a vége az lett, hogy Mark egyszer csak rájött: „Meg tudom csinálni! Sikerülni fog egy habfürdővel olyan környezetet teremteni a kádban, ami visszaadja ennek a számnak a hangulatát.” Az eredmény ez a habfürdőtömb, amelynek jóvoltából átlibeghetsz az ábrándok és a tiszta öröm világába.

Habfürdőtömbjeink kézzel készülnek, és jó móka megformázni őket. Ez a tömb például úgy készül, hogy egy réteg kék keverékre ráhelyezünk egy réteg fehéret, aztán felcsavarjuk, mint valami óriási piskótatekercset. Végül pedig levágunk belőle egy szeletet – neked!
GOLDEN EGG

Aranyszínben csillogó luxusfürdő és fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani?

Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.


A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Közvetlenül a Békeközösségtől vásároljuk a kakaóbabot, melyből azután Európában készítenek vajat. Fair trade, minősített bio termék.

MILKY BATH

Nem érdemes belesírni a kiömlött tejbe – inkább fürödj benne!
Ezt a helyes kis tejesüveg alakú habfürdőt teletöltöttük jókedvre derítő narancsolajjal és zsírszegény tejjel, hogy egy jó adag boldogsággal kényeztethesse a bőröd.
A palack kupakja kakaóvajból készült, így ez is hozzátesz egy kicsit az extra bőrpuhító hatáshoz.
Egyszerűen csak morzsold el a megeresztett csap alatt, és a fürdő máris megtelik dús habokkal.SUGAR SCRUB

Szeretnéd frissre radírozni a bőröd? 
Ez a cukorból, reszelt gyömbérből és friss édesköményből készült koktél felélénkíti a fáradt bőrt és elsimítja az egyenetlenségeket
Az édeskömény olaját remek vízhajtónak tartják, ami elvezeti a méreganyagokat és a fölösleges vizet a szövetekből. Levendulaolajat és friss gyömbért is tettünk a Sugar Scrubba, hogy a lehető legkedvezőbb hatást gyakoroljuk az eltömődött bőrre, amelynek egy kis extra segítségre van szüksége.
Remekül használható a csípőn és a fenéktájon, ahol különösen jól jön a vérkeringés élénkítése, a felszín átradírozása és a mélyebben levő szövetek stimulálása.
Néhány évvel ezelőtt közreműködtünk a BBC „A gyakornok” című műsorában, ahol azért folyik a versengés, hogy ki nyeri el Alan Sugar, a multimilliomos üzletember támogatását. Két csapat látogatott el gyárunkba, a heti feladatuk az volt, hogy készítsenek egy kozmetikai terméket. Nem volt szabad tanácsokat vagy ötleteket adnunk, a csapatok csak magukra hagyatkozhattak. Pedig mi tudtuk, mit készítenénk a helyükben: cukorradírt, azaz Sugar Scrubot, hogy ezzel is utaljunk Alan Sugar személyére. Sajnos a versenyzők nem gondoltak erre, így hát mi magunk készítettük el ezt a terméket – reméljük, sokak örömére.
Ez a bőrradír szilárd, emiatt egyáltalán nem kell bele tartósítószer.Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam mind. A Golden Eggből rögtön kettőt vettem, az egyiket már ki is próbáltam és annyira szép arany színűre színezte a vizet. Lassan olvad a vízben, hosszú fürdőélményt nyújt. Táplálta a bőrömet, de nem annyira, mint a Fluffy Egg, amit sajnos már nem tudok megmutatni, mert azonnal el is használtam.


Nektek van kedvenc LUSH terméketek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése