2016. május 9.

» Maybelline újdonságok «


Szuper tavaszi újdonságokkal érkezett a Maybelline. Őszintén megmondom nem sok Maybelline termékem van, de ezen termékek tesztelése után már mindenképp be fogok szerezni jó néhányat még. Főképp a Color Tattook tetszenek nagyon, viszont azt sajnálom, hogy hazánkba nem igazán hozzák be a matt árnyalatokat.

No, de lássuk is az újdonságokat.Face Studio Master Blush-t Brown árnyalatban kaptam meg. Ennek különösen örültem, hiszen ez a barnás árnyalat szuperül fog állni a lebarnult bőrömön. A csomagolása nagyon tetszik, ez a furcsa felnyitási mód igazán újszerű. Sokaknál olvastam, hogy meggyűlt vele a bajuk, nekem semmi probléma nem akadt vele. A termék picit porzik, de szépen egyenletesen el lehet dolgozni az arcunkon. Szép fényt ad, nem kell belőle sok, mert gyorsan bohócarcunk lehet.


Két rúzsceruza is lapult a csomagban. Egy csillogósabb és egy krémes, sötét árnyalatot kaptam. Kicsit macerás így, hogy fa alapban van a rúzs. Ha hegyezni akarjuk, vigyázzunk, mert nem könnyű. Össze-vissza kenődik, megakad a fa a hegyezőben. Ennek ellenére nagyon szeretem mind a kettőt. A matt, csillogós árnyalat picit szárítja az ajkaimat, de nem vészes. A sötétebb igazán extrém, ezt kizárólag őszre/télre fogom felkenni. A Berry Much nagyon krémes, tartós, jól bírja mind az evést, mind az ivást. A Minimalist már gyorsabban kopik.
Nagyon ritkán használok szájfényeket. Viszont ha jó minőségűek, adok neki egy esélyt. Így volt ez a Shine szájfényekkel is. A Coral Heat csomagolásán belül szép nude árnyalat, felkenve már csak fényt ad az ajkaknak. Erről nem hoztam képet, mert nem túl látványos. A Pink Shock már sokkal babásabb. Nagy kedvenc lesz nyáron. Nem mellesleg ápolnak is, én ilyen bizsergető érzést érzek felkenés után. Mintha egy kicsit dúsítaná az ajkaimat.


Nagyon érdekesnek találom a Master Contour sticket. Tekerős, egy termékben van a highlight is és a kontúr is. A highlight annyira nem izgalmas számomra, viszont a kontúr nagyon szuper. Könnyű eldolgozni, krémes, nem mászkál el az arcomon. 


Nagyon szeretem a szempillaspirálokat. Szeretek velük kísérletezni. A Push Up Drama jól hosszabbít, mondjuk az én hosszú pilláimat nem is nehéz. Picit összetapasztja a pillákat, de nem vészes. Nekem száradás után már potyogni kezd, ezért annyira nem kedvelem.


Nektek melyik termék lett a kedvencetek?
Meg fogjátok venni valamelyiket?- [ A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet! ] -

2 megjegyzés:

  1. Hű, ezek nagyon jók lesznek, nem tudod véletlenül mikor kerülnek a boltokba? Ma körülnéztem, de még nem találkoztam velük, csak a pirosítóval. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem tudom, de érdemes lesz figyelni a polcokat! ;)

      Törlés