2016. június 30.

2016 | Júniusi kedvencek


Kicsit közhelyes lesz, amit írni fogok. A június hiper gyorsasággal elreppent. Volt egyáltalán?? Mivel egészségügyben dolgozom, így nem kell dolgoznom minden nap, de ünnepekkor és hétvégenként igen. Nagyjából mire feleszmélek, már hó végén járunk és nagy izgalommal várjuk a fizetésünket, ami gyorsan el is száll. Ebben a hónapban minimalistára vettem a termékek használatát. Voltak 40 fok körüli időszakok, amikor létezni sem volt kedvem, viszont a frissítő termékek megmentettek! Sminkek terén sem voltam nagyvonalú. A nude vonal tökéletes választás volt. Viszont itt a nyakunkon a július, elő fogom venni a korallos, kicsit élénkebb színeket is. 


Joy napokon került hozzám a L'Oreal La Palette Nude palettája. Nagyon megörültem, már vágytam egy jó nude színekből álló palettára. Ami nem teljesen nude, hiszen vannak benne fényes árnyalatok is. Picit porzik, de a szemeimen szuperül elterül, amihez egy jó szemhéjpúderalap is kellett. Szépen eldolgozhatóak a színek, jól kombinálhatók. Balatoni hétvégén vetettem be igazán, ahol egy egész estés bulizást is kibírt, anélkül hogy elmozdult volna. Nagyon szerettem az Oriflame ecseteket használni hozzá, amivel könnyedén fel tudtam vinni a színeket.


Kézkrémek terén nagyon válogatós vagyok. Sőt a kezeim sem fogadnak el mindenféle kencét. Nagyon kíváncsi lettem az Avon Heavenly Hydration kézkrémjére. A marokkói argán olajasat már próbáltam és nagyon szerettem, ezért vele is tettem egy próbát és milyen jól tettem. Az illata egyszerűen fantasztikus. Friss, igazán nyárias. Egy olasz kisvárosba tudnám beilleszteni. Könnyedén beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, szóval nálam nyert ügye van. A csomagolása már csak hab a tortán. Régebben nem szerettem a zöld színt, mostanra már az egyik kedvencem, persze nem minden árnyalata.


A júniusi katalógusban amikor megláttam ezt a Kókuszvizes és csillaggyümölcsös termékeket, azonnal papírra vetettem, hogy nekem ez kell! Általában mindig megveszem a naturals triókat. Mivel szeretem a kókusz illatát, szinte kötelező volt számomra. A tusfürdőt és testápolót bevallom még nem használtam, de egyébként is lesz külön blogbejegyzés róluk. A testpermet viszont életmentő volt egy-egy tikkasztó nap. Kellemes kókuszvizes illata van, a csillaggyümölcs picit később bontakozik ki. A hátránya, hogy szinte azonnal elillan az illata. Persze nem egy parfüm, tehát jogosan kérdezhetitek, miért is vagyok ezen felháborodva. De nem vagyok, csak egy picit lehetne tartósabb illata. Egyébként nem csalódtam a termékben. Sokszor fújkáltam magam vele.


Tusfürdőzés után nagyon szerettem a lustább/fárasztó napok után az Avon zuhanyzás közbeni testápolóját. Az illata kellemes, hasonlít más SSS termékéhez. Próbáltam már több zuhanyzás közbeni testápolót, ez az egyik kedvencem. Jól táplálja a bőrt, gazdag a formulája.

Nagy kedvenc volt az Avon Gel Shine körömlakkja is, amit a Rain Washed árnyalatban vettem meg. Könnyed állagú, az ecsetével sajnos nem tudtam megbarátkozni. Nekem túl vékony, jobban szeretném, ha kerekebb és szélesebb lenne a feje. Ezt leszámítva nagyon szeretem, nem csíkoz, jól fed, igaz kettő réteg minimum kell.

Imádtam a fekete ebay-es napszemüveget. Extra olcsón jutottam hozzá.


A Biobaza napozás utáni testápolója bőrmentő volt a napégésemet követően. Nyugtatta, hűsítette. Nem hagyott zsíros érzetet, kellemes kókuszos illatú. Ennek ellenére sajnos lehámlott a bőr. Van még két termékem a márkától. A napozó dzsem, ami annyira nem vált be és a barnulást fokozó testápoló, amit pedig még nem próbáltam, de holnap utazok, így viszem is magammal, hogy a későbbiekben be tudjak nektek számolni milyen volt.


A Baba termékeket kiskorom óta kedvelem. A testápolói közül a kamillás az egyik kedvencem, hiszen gyorsan beszívódik, vizes alapú, nem hagy zsíros érzetet maga után. Az illata nagyon kellemes. Ilyen egy igazán könnyed, nyári testápoló. Nagyon szemezek a gyümölcsös tusfürdőkkel is.


A végére hagytam az Avon elalvást könnyítő spray-t. Mivel néha nehezen tudok elaludni, ezért kíváncsi lettem vajon mennyire fog segíteni. Kellemesen csalódtam, mert nagyon jó illata van, nem tolakodó levendulás. Nem mondom, hogy azonnal elaludtam tőle, de megnyugtatott. Még a lábfájdalmamat is elfeledtette egy hosszú nap után. Ha jól tudom kivonják a forgalomból, szóval ha szeretnétek venni ne habozzatok.


Nektek mik voltak a havi kedvenceitek?
Meséljetek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése