2016. június 26.

in love parfüm | AVON


Ha még nem tudjátok, akkor most itt az idő. Nagyon szeretem az Avon parfümjeit.
A májusi katalógusból volt lehetőségem tesztelni az in love új parfümöt. 

Amikor még nem volt kézzel fogható, arra gondoltam, hogy egy édeskés-virágos illat lesz. Amikor pedig kibontottam és magamra fújtam, kicsit csalódott lettem. Nekem ez már nagyon virágos és fűszeres, pedig virágos/friss. 

ILLATKATEGÓRIA
virágos-friss

ILLATJEGYEI
vízililiom
rózsaszín bazsarózsa
lágy pézsma

TERMÉKLEÍRÁS
Az AVON Today Tomorrow Always In Love parfüm illata úgy bontakozik ki, mint a szerelem. A vízililiom kifinomult jegyei fokozatosan változnak édessé, ahogy a rózsaszín bazsarózsa üdesége szétárad, majd végül az érzéki pézsma és a fás akkordok teljesen kinyílnak az illatcsokorban.A csomagolása nagyon vidám, rózsaszín. Ha a fény felé tartjuk a dobozkát, megláthatjuk az apró pillangókat, illetve virágokat. Bal oldalán bronzos/aranyos felirattal láthatjuk az "in love" nevet. Az üvegen szintén ugyan ez a minta és felirat fogad bennünket. Nagyon kellemes fogása van, igazán kézreálló. A kupak alaktalan, átlátszó. Jól zár, így táskába is nyugodtan bedobhatjuk.
A fújóka arany színű, tetején avon márkajelzést találunk. 


Maga az illat rögtön kifújáskor nagyon virágos, tavaszi rét jut az eszembe. Az édeskés illat nagyon lassan bontakozik ki, az én bőrömön szinte alig érezni. Később, körülbelül 30 perc után átmegy egy kellemetlen illatba. A bőröm nem kedveli ezt az illatot. Őszintén bevallom, nekem sem tetszik igazán. Másoknak nagyon jól állhat. A 35 év felüli nőknek ajánlanám inkább ezt a parfümöt. Kell hozzá egy érettség. 

Kevés olyan parfüm van az Avontól, amit nem kedvelek, de most ő is bekerült a nem kedveltek listájába.

🌼

Nektek mennyire tetszik ez az új illat?
Milyen Avon parfümöket kedveltek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése