2016. július 27.

Kókuszos termékek | 2016 nyárA nyár egyik kulcsszereplője a kókusz. Mindenki a nyárhoz, a meleghez, a homokos, mediterrán partokhoz köti. A csapból is a kókusz folyik, hogy mennyire jótékony hatása van, igyunk kókusztejet, süssünk kókuszzsírral, mert egészségesebb. Ezt én is alá tudom támasztani.
No, de most inkább a testápolási termékeket mutatnám meg Nektek, melyek azok a termékek idén, amiket szívesen használtam/használok.Már rutin vásárlásnak mondanám a minden hónapban megvásárolt Avon zsákmányaimat.
A vásárlásból nem maradhat ki a szokásos trió sem. Így volt ez most is. A legújabb kókusztejes és csillaggyümölcsös hármas tökéletes nyári alapkellék lehet, nekem nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.


A tusfürdőnek átlátszó színe van, állagra azt mondanám, hogy picit géles, könnyedén felhabzik. Kellemes, frissítő illata van. A kókuszt annyira nem, viszont a csillaggyümölcsöt annál inkább. A tubusból illatozva viszont a kókuszt. Bőrön az illata kb. 1 órán át érezhető.

A testápoló könnyed állagú, fehér színű termék. A tipikus Avon naturals testápoló illat mellett nem igazán érzem a kókuszt, ami engem zavar. A hidratáltságával sem vagyok kibékülve, sőt! Nekem nem vált be, pedig tudnám szeretni.

A testpermet is olyan, hogy oké fújáskor érzem, de abban a szent pillanatban el is illant az illata. Lehet, hogy az én bőröm kémiájával nem működik, vagy nem is tudom. Ráadásként ragacsos érzetet hagyott a bőrömön. Pedig még nem is mondhatom azt, hogy 40 fokban használtam és alapból az izzadt bőrre fújtam.

Sajnos nálam leszerepeltek, de nézzük a jó oldalát, a tusfürdőt szeretem.Már írtam egy régebbi posztot a Fa termékekről, most újra górcső alá vettem rögtön kettőt is.
Még a Henkel blogger boxban volt mind a kettő. A kókuszvizeset nagyon nehezen, de csak meg tudtam állni, hogy ne használjam el nyárig. Az illata kellemes, nem tolakodóan kókuszos. Az egyik kedvenc nyári tusfürdőm lett.

A kókusztejes, nekem picit mandula illatú, de utána csak előjön a kókusz is. Érdekes termék, nekem tetszik. Az illata mind a kettőnek sokáig megmarad a bőrön.
Amikor azt mondja valaki, hogy fürdőbomba, azonnal felkapom a fejem. Annyira imádom őket! Legyen az Lush, Bomb, vagy saját készítésű. Jelen esetben a Yamuna kókuszos bombáját szeretném bemutatni. Első ránézésre semmi extra, csak egy átlagosnak mondható fehér fürdőbomba. Az illata nekem elsőre citromos cukorkára emlékeztet, ami kicsit bizarr, mivel kókuszos. Vízben már abszolút a kókuszt érezni. Táplál, nem szárítja a bőrt.Végül a tetesept kókusztejes fürdősójáról írnék. A fürdőbombák mellett nagyon szeretem még a fürdősókat is. A teteseptnek pedig rendkívül jó termékei vannak, így ez sem maradhatott ki. Nagyon jól habzik, finom illata van, minden eddig felsorolt termék közül ő áll igazán a szívemhez és az illata is ennek áll a legközelebb az igazi kókuszéhoz. Rosszat egyáltalán nem tudok mondani róla.Nektek van kedvenc kókuszos terméketek?


1 megjegyzés:

  1. Nekem a Ziaja kókuszos tusfürdője a kedvencem :) Elképesztően lágy, krémes illata van, semelyik másik szirupos kókusz illathoz sem hasonlít! Ráadásul tényleg hidratálja a bőröm, imádom :)

    VálaszTörlés