2016. augusztus 10.

Elfogytak #2


Júniusban nem használtam el annyi terméket, így összevontam a júliusival. Ebben sincs sminktermék.. bocsi, de ez van. Az augusztusiban viszont biztos, hogy lesz!
Ha érdekel miket használtam el az elmúlt két hónapban, akkor tartsatok velem.


Elhasználtunk két öblítőt. A Coccolino termékekért odavagyok, nagyon jó öblítőik vannak. Szeretnék majd kicsit a háztartásos posztok felé is irányulni, ott meg fogom mutatni 3 öblítőjüket is, amiket tesztelésre kaptam. 

Coccolino Blue Splash: Nagyon kellemes, virágos és friss illatú termék. Igaz, hogy nem koncentrátum, mi egy kicsit felhígítottuk és még így is nagyon jó illatúak lettek a ruhák.
Újravenném? Más illatban igen

Lenor Golden Orchid: Az egyik kedvenc öblítőm lett. Olyan kellemes, már-már édeskés illata van, amit nem lehet megunni. Az illat intenzitása a ruhákon még hígítás után is nagyon erős volt, viszont nem émelyítően.
Újravenném? Mindenképp


Avon White Tea & Jasmine habfürdő: Nagyon szeretjük az Avon habfürdőit, mert nem szárítják a bőrt, kellemes illatúak, jól habzanak. Most a fehér teás és jázminosra esett a választás. Jó sokáig bírta, pedig 1 literes kiszerelés volt.
Újravenném? Más illatban igen.

Ziaja Cashmere tusfürdő: Még régebben kaptam tesztelésre, de hatalmas csalódás volt. Az illatával még nem is volt problémám, viszont rettenetesen kiszárította a bőrömet. Megpróbáltam kézmosóként, de úgy is leszerepelt. Nem tudom, hogy csak az én bőrömnek nem tetszett vagy mással is ez történt de borzasztó volt.
Megvenném? NEM


Avon Planet Spa Revitalising Harmony tusolóhab: Idén robbanásszerűen jöttek be különböző márkák tusolóhabjai. Erről az Avon termékről most nem szeretnék sokat írni, mert lesz róla külön poszt.
Újravenném? Majd kiderül a posztból

Fa Magic Oil Blue Lotus tusfürdő: Imádom a Fa termékeit, eddig még nagyon kevés termékükben csalódtam. A mostani kék lótuszos tusfürdőt is nagyon imádtam. A benne lévő olajnak köszönhetően pihe-puha lett a bőröm, az illata is nagyon kellemes volt.
Újravenném? Már meg is tettem


Baba Gyöngyvirág és Viola tusfürdő: A Baba termékeket már gyerekkorom óta használom. Az előző elfogyottak posztban egy testápoló szerepelt, most egy tusfürdőt hoztam. A gyöngyvirág és viola elegye nagyon jó illatot hozott létre. A tusfürdőben inkább a viola dominál, de később előjön a gyöngyvirág is. Nagyon krémes és gazdag termékről van szó.
Újravenném? Más illatban inkább

Dove Mandarin & Tiare virág tusfürdő: Még tavaly nyertem ezt a tusfürdőt és nagy keservesen, de elhasználtam. Az elején még jó illata volt, de a későbbiekben annyira fanyar és nem jó illatú lett a termék. Lehet, hogy meg is romlott.. szóval még kézmosónak sem vállaltam be, így a lefolyóban végezte. Egyébként írtam róla tesztet is >> ITT <<
Megvenném? Biztosan nem


Jocó is elhasznált két terméket. A szokásos Dove spray-ről már nem írnék, mert az előző elfogytak bejegyzésben már írtam. 

Axe Gold Temptation tusfürdő: Nekem kivételesen tetszett ez a tusfürdő, pedig az Axe termékek mindig olyan macsós illatok, amiket én személy szerint annyira nem kedvelek. Ez most valamiért kellemes volt. Egyébként ezt kapta.
Megvenném? Inkább nem


A már jól bevált Nivea spray-ről nem vagyok hajlandó lemondani. Annyira jók, hogy egyszerűen már nem is merek más márkától kipróbálni deo spray-ket. A golyósakat, illetve a stifteseket alapból nem kedvelem.

Nivea Fresh Natural deo spray: Nem tartalmaz alumíniumot. Meg kell valljam, találtam benne némi kivetnivalót. Amikor ráfújtam a bőrömre, egy furcsa bizsergető, már-már csípős érzést keltett a termék. Nem mindig éreztem, de az esetek nagy százalékában igen. Egyébként jól tette a dolgát.
Újravenném? Nem

Nivea Pearl&Beauty deo spray: Még egy karácsonyi kiadású dobozkában volt, amit Anyukámtól kaptam. Szuper kellemes volt az illata, ilyen púderes. Nem volt semmilyen probléma vele, szerettem.
Újravenném? Igen, de jelenleg más illatokat is tesztelek


Schwarzkopf Essence Ultime Anti-Breakage hajszérum: A Henkel blogger boxban kaptam több másik blogger egyetemben. Jó pár használatig nem volt semmi probléma vele, még az illatával is kibékültem. Később viszont annyira összetapasztotta a hajszálaimat és ilyen furcsa tapintatú lett. Nem volt jó érzés, amikor hozzáértem a hajamhoz, mintha valami ragacsos anyagot oszlattam volna szét rajta. Még van a tubusban egy kicsi, de sajnos kidobásra vár. Írtam róla tesztet is. >> ITT <<
Megvenném? NEM

Avon Foot Works lábspray: Még tavalyról maradt rám. Semmi extra hatékonyság, tette a dolgát. Az illata picit furcsa volt.
Újravenném? Nem


Avon Nutra Effects Arcradír: Ez már a második tubus, amit használok. Az elsőt tesztelésre kaptam, írtam is róla bejegyzést. >> ITT <<
Nagyon szeretem, szerintem az egyik legjobb mindennapi arctisztító.Elhasználtam egy lábfürdősót a Baleától, de valami borzalmas szaga volt. Igen szaga!!! Ilyen rovarirtóhoz hasonló volt... nem ajánlom senkinek!

Az Isanától is kipróbáltam egy fürdősót. Az illata kellemes volt, de sajnos nem habzott. Nem is sók voltak, hanem ilyen gyöngyöcskék.

A Müllerben találtam rá erre a két pezsgőtablettához hasonló pezsgőkapszulákra. Egyiknek sem tetszett az illata. Egy az egyben wc illatosító illatúak... ha lenne majd más illatban, akkor kipróbálnám őket.

Ennyi lett volna az elmúlt 2 hónap elfogyott termékei.
Ti miket használtatok el?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése