2016. október 27.

Advance Techinques ° Supreme Oils | AVONMár rég a tarsolyban lapult ez a hajápoló szett. Az Advance Techniques ° Supreme Oils termékcsalád 5 tápláló olajat tartalmaz. Makadámia, kaméliamag, mandula, szőlőmag, marula. A szettből direkt hagytam ki a negyedik terméket. Sajnos borzasztó lett tőle a hajam állapota és abszolút semmi haszna nem volt. Egyébként az a tápláló spray lenne. S A M P O N
Segít javítani a haj állapotán, puhábbá és fényesebbé teszi a hajat.

Gazdag habot képez, nagyon kevés is elég belőle. Gyöngyház színű, picit sűrűbb állagú. Kellemes az illata, jól tisztít. Nem csomósodott össze a hajam, ami hatalmas szó. Könnyű volt kimosni. 


B A L Z S A M
Könnyű állagú, segít simábbá, puhábbé és erősebbé tenni a hajat.


Ugyan olyan, mint a többi hajbalzsam, talán egy picit folyósabb. Fehér színű, sűrűbb állagú termék. Az illata szintén kellemes. Könnyen eloszlatható a hajon. Pár percet rajta hagytam és lemostam. Már akkor éreztem, hogy nagyon puha lett a hajam.

H A J P A K O L Á S
Mélyen táplálja a hajat, segít hihetetlenül fényessé és ragyogóvá tenni a hajat.

A balzsam lemosását követően kell felvinni a hajra. Kicsivel folyósabb állagú, viszont sűrű termékről van szó. Kevés terméket eloszlattam a hajszálakon, kicsit hagytam hatni és lemostam. Összességében: Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Nem okoztak semmilyen irritációt a fejbőrön, kellemes illatúvá tette a hajszálakat, sima lett és könnyen kezelhető.

Szerintem már nem kapható ez a termékcsalád, de ha próbáltátok Nektek mennyire váltak be?


MIK A KEDVENC AVON HAJÁPOLÓ TERMÉKEITEK?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése