2016. október 4.

Avon Planet Spa kézkrémek | rövid összehasonlító TESZT


Imádom a krémeket. Legyen szó az év bármely évszakáról, mindig van 1-1 kézkrém a táskámban.
Most, hogy közeledik a hűvösebb/hidegebb időszak, egyre inkább előkerülnek a gazdagabb, "testesebb" és táplálóbb krémek. A nyári termékeket eltettem téli álomra és előkerültek a téli dolgok.

Most az Avon, 3 mini kézkrémjét fogom Nektek górcső alá venni. Azt le kell szögeznem, hogy az Avon termékek iránti szeretetem, inkább mániám.. visszavezethető egészen általános iskolás koromra. Anyukám mindig hozta a katalógusokat, én pedig már akkor kedveltem a kencéket. Kipróbáltam anyukám krémjeit, kozmetikumait... stb. Tinédzser koromban elég sok pattanásom volt és mindig az Avon katalógusból vettünk erre való dolgokat. Azután jött 1-2 tusfürdő, smink, parfüm. Teljesen elkapott a hév és azóta tart a szerelem. Nincs mit tenni, egyre jobbak lettek az Avon termékek.
No, de eléggé elkanyarodtam ne haragudjatok.

A krémek kialakítása egy az egyben hasonlít a L'Occitane-hoz. Ezzel nekem semmi problémám, nagyon kedvelem. Minik, könnyen kezelhetőek, igazán táskába dobósak.Szerencsére meg van mind a 3, így olyan jó érzés tölt el, hogy van miből válogatnom.
Viszont az egyikkel nem kerülünk túl jó barátságba.
Kezdjük el őket elemezni szépen sorban. Sajnos a Marokkói argán olajasnak a dobozkáját kidobtam, de a többit megtartottam. Nem is értem miért tettem ezt, mert annyira mutatós darabok.Kezdjük a sort a levendulás, Relaxing Provence Spa kézkrémmel. Ő a legújabb tag a Planet Spa termékcsaládban. A kialakítása semmilyen formában nem változott, ugyan olyan, mint a másik kettő. A motívum az alján és a szín ami változott. Nekem picit csalódás ez a krém. Egyrészt az illata miatt. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a levendulát, mert ez nem így van, de ebben a formában egy az egyben borotvakrém illata van. Vagy a benne lévő jázmin illat keveredése miatt van, ez vagy nem tudom. Már-már zavaró néha. Zsírosabb végeredményt kapok, amit nem szeretek. Picit jobbat vártam, de el fogom használni, még ha egy héten egyszer fog előkerülni is.Mostanában nagyon megkedveltem az olívás termékeket. Legyen szó kézkrémről, tusfürdőről vagy háztartási termékekről. A Heavenly Hydration krém egy igazán kellemes, gyorsan felszívódó termék. Az illata a Ziaja olívás termékekére emlékeztet. Nem hagy zsíros érzetet maga után, még gyorsan is kell vele dolgozni, mert szinte azonnal beszívódik a bőrbe. Szerepelt már egy másik blogbejegyzésben is, amit >> ITT << találtok meg. Jó szolgálatot tett a horvátországi nyaralás alatt. Az ottani élményeket fogja eszembe juttatni.A végére hagytam a legeslegkedvencebbet, a Treasures Of The Desert, marokkói argán olajas krémet. Szerintem ebből még be kell vásárolnom, mert ha egyszer megszűnik, nekem végem. Na jó, csak viccelek, de valóban annyira jó és nem tudok betelni vele. Az illata egyszerűen fantasztikus. Számomra a tavaszi wellness túránkat fogja az eszembe juttatni. Minden nap használtam és nem is voltak szárazak a kezeim. A végeredmény itt is egy zsírosabb érzet, de valahogy máshogy viselkedik a bőrömmel és picit később, de beszívódik minden cseppje. Ha választanom kellene, akkor őt venném meg minden gondolkodás nélkül.Minden kép saját készítésű, engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után!
A termékek nagy részét tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolt a véleményemen!


TI HASZNÁLJÁTOK VALAMELYIKET KÖZÜLÜK?
ESETLEG MINDEGYIKET?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése