2016. október 21.

Barilent masszázsgyertya | otthoni wellness azonnal!Hallottatok már a masszázsgyertyáról? Számomra teljesen új dolog volt. Hogyan is jön össze a kettő? Nekem a kettő eddig külön-külön élt a fejemben. Masszázs közben nyugtató gyertyákat gyújtunk. Ez mostanra már ötvöződött. Amikor megtudtam, hogy egy magyar márka ezt piacra dobta, rögtön megörültem és felkeltette az érdeklődésem. Barbi az ötlet megálmodója írt nekem néhány sort a márkával és a termékekkel kapcsolatosan. 

"A masszázsgyertya a legkellemesebb és
legkényeztetőbb módja egy masszázsolaj használatának
Feltéve persze, hogy leszámítom annak az igen csekély valószínűségét, hogy egyszer Ryan Gosling egy üres órájában ráeszmél, hogy megmasszírozni Téged éppen az, amit imádna csinálni.
Viszont ha ez nem jön össze, akkor ne foszd meg magadat egy olyan élménytől, amit könnyebben is megkaphatsz!"


BARBARA ÍRTA:

| A natúr termékek piaca egyre inkább telítődik hasonló termékekkel. Én igyekeztem egyedi terméket létrehozni és egy fiatalos, közvetlen, de a termékek tekintetében mégis komoly márkát, és ennek megfelelő weboldalt építeni.Úgy képzeld el az egészet, mint egy gyertyát, ami gyakorlatilag masszázsolajjá olvad. Az ember elsőre arra asszociál, hogy biztos éget, mert a hagyományos paraffin gyertyához van szokva (ami egyébként 70 fokos olvadékot képez, ez nagyon magas). Ezzel szemben a masszázsgyertya 38-39 fokon olvad, ami annak köszönhető, hogy 100%-ban természetes szójaviasz az alapja. Ha belegondolsz ez a lázas testhőmérsékletnek megfelelő, így kellemesen melegnek érezzük. Én például nagyon szeretem, ha masszíroznak, viszont azt a részét elég nehezen viselem, amikor a hideg testápolót vagy olajat rám öntik. Hát most már nincs ilyen problémám.

Első alkalommal érdemes körülbelül 20 percig égni hagyni, hogy nagyjából a tégely széléig megolvadjon. Tökéletesen nem fog a peremig olvadni (például attól is függ, hogyan hajlik majd a kanóc vagy mennyire került középre készítéskor), de majd úgyis látni fogod. Alapból azért érdekes, hogy kialakítsa a formát, ahogy olvadni fog, hogy a következő használatokkor is viszonylag nagy felületen olvassza az égő kanóc, ne csak egy „alagutat fúrjon”.
Egyébként égetés nélkül is bármikor használható, nyugodtan túrj majd bele az ujjaddal. Próbáld így is ki és kend el a bőrödön, mint egy hagyományos testápolót.

Az összetételét igyekeztem úgy kialakítani, hogy kellően olajos legyen a masszázshoz, de mégse legyen túl zsíros és viszonylag rövid időn belül teljesen beszívódjon a bőrbe (nem hagy viaszdarabkákat, mint egy hagyományos gyertya). Közben minden alapanyagának megvan a maga szerepe (a weboldalon írok is róluk): a szójaviaszról már esett szó, a kókuszolaj és a sheavaj isteni bőrápolók, telis-tele értékes tápanyagokkal a jojobaolaj pedig az egyik legjobb olaj masszázshoz. Az illóolajoknak is vannak jótékony hatásai azon felül persze, hogy milyen jó illatuk van. |________________________________________________________________________________________________________

Barilent masszázsgyertya használata
Gyújtsd meg.
Nagyjából 10-15 perccel használat előtt gyújtsd meg a gyertyát, és élvezd a felszabaduló illatokat.

Olvaszd fel.
Hagyd olvadni a viaszt, míg a bőrápoló olajok apró medencét formálnak belőle.
Figyelj rá, hogy első alkalommal addig égjen a kanóc, míg az olvadék szinte eléri a tégely szélét (kb. 20 perc). Ezzel elősegítheted, hogy a további használat során a láng teljes felületen olvassza meg a viaszt, ne csupán egy “alagutat fúrjon”.

Fújd el.
Használat előtt mindenképpen fújd el a lángot, és várjál pár másodpercet.

Masszírozd be.
A képződött olvadékot öntsd a tenyeredbe, vagy közvetlenül a kívánt bőrfelületre, és masszírozd be.
Szuper az elképzelés és örülök, hogy állatkísérlet-mentesek a gyertyák és nem tartalmaznak mesterséges adalékokat. Én az ENERGETIZÁLÓ masszázsgyertyát próbálhattam ki. Aranyos fém tégelyben kapott helyet a termék. A címke részletes, ízléses. Az illata egy az egyben a LUSH - Don't Look At Me arcpakolásé. Nem tudom melyik összetevője miatt, de nagyon imádom. 


Meggyújtást követően viszonylag elég gyorsan felolvad. Az illatát így nem érezni, ami nem probléma, hiszen nem gyertyaként funkcionál. :) Elfújás után először a lábszáraimon próbáltam ki. Kellemes, valóban nem forró terméket kapunk. Egy körülbelül fél diónyi mennyiséget oszlattam el mind a két lábamon és bőven elégséges volt. Jól belemasszíroztam. Egy picit több idő kell, amíg beszívódik, de fürdés után vizesebb bőrfelületen jobban lecsökkenthetjük a beszívódási időt. Nagyon hidratált és puha lábakat kaptam. Tetszik a termék és úgy tűnik, hogy a bőröm is megkedvelte.
Viszont egy apró problémám van a termékkel kapcsolatosan, ami az ára. Tudom, hogy egyedi és magyar és stb, de egy picit túlárazottnak gondolom. Ti mit gondoltok erről?

Összességében elégedett vagyok és egy hosszú és fárasztó hét után jól fog esni ez az otthoni kis wellness.


TI PRÓBÁLTÁTOK MÁR A BARILENT MASSZÁZSGYERTYA VALAMELYIKÉT?
ESETLEG MÁS MÁRKÁTÓL ILYEN TERMÉKET?


*A bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolt a véleményemen!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése