2016. október 19.

NY HairClub | Fodrásznál jártam #1Már több, mint 2 éve nem látta a hajamat fodrász. Tudom ez nem szép és röstellem, de ez van. Most már nem halogathattam tovább, keresgélni kezdtem nyíregyházi fodrászok után. Egy az egyben beírtam, hogy a legjobb fodrász Nyíregyházán és szinte az első helyre adta ki, Tünde szalonját. A NY Hair Club a legjobb fodrászat, ahol eddig valaha jártam. 

Tünde nagyon kedves, közvetlen, azonnal éreztem, hogy profi kezek közt leszek. A félnivalóm azon nyomban elszállt. Már a Facebook oldalon is láttam, hogy igényes, szép munkái vannak. Az értékelések alapján nem volt kérdés, Ő lesz A fodrászom. 

A fodrászhelység kellemes, tiszta, öröm betérni, és minden New Yorkos!!! Mint egy álom.
Ahogy a weboldalon is szerepel, ide nem kell vízum! :)


Elég hosszú volt már a hajam, de egészségtelen. Töredezett hajvégek, szerkezeti romlás... stb.
Professzionális termékekkel dolgozik Tünde. A szalonminőség adott. Az én hajamra MATRIX és L'ORÉAL termékeket használt vegyesen. Ugye nem kell senkinek sem kifejteni nagyon, hogy ezek a termékek a világon a legjobbak. A hajamnak szüksége volt a szerkezeti megújítása, ezért a L'Oréal termékeken belül, a Steampod készítményeket és készüléket használta. Innen is látszik, hogy csodás termékek. A szalonban megtalálhatók még a BIOLAGE termékei is.


- STEAMPOD TERMÉKEK -- STEAMPOD KÉSZÜLÉK -


______________________________________________________________________________________________

- SZALONKÉPEK -- KEZELÉS UTÁN -- HAJVÁGÁST KÖVETŐEN -Szerintem nagyon szuper lett a végeredmény! Nagyon ügyes volt Tünde, mindig hozzá fogok járni!!! Az árai reálisak és megegyezik a minőségi munkájával, ami nagyon fontos szempont számomra.

Következő alkalomkor Balayage hajat szeretnék majd. Hogy mit is jelent ez?
>> ITT << elolvashatjátok.

Itt találjátok meg a szalont!

NY Hairclub
4400. Nyíregyháza
Sólyom utca 5.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése