2016. november 20.

Lirene arckrémek | hidratálás és táplálás


Az őszi/téli hónapokat az arcbőröm totális káoszként éli meg. Van mikor olyannyira száraz, hogy sírni tudnék, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Szerencsére vannak szebb napjaink is, amikor nyugodt állapotban van, de ez az esetek 90%-ban nem így történik. Egy jól megválasztott arckrém sokat tud segíteni a problémákon.
Volt szerencsém kipróbálni két Lirene arckrémet. Mind a kettő hidratál és táplál is egyben. Kíváncsi voltam milyen lesz az állaguk, mennyire fogja kedvelni a bőröm.


_________________________________________

MÉZ ÉS CITROM ARCKRÉM

Elsőként a Méz és citrom arckrémet próbálgattam. Azt elsőre le kell szögeznem, hogy semelyik terméknek sincs olyan illata, mint amit tartalmaz. Tehát ennél a terméknél nincs se méz, se citrom illat. Sajnos valamilyen más parfümös illat, ami már nem tetszik. A kiszerelése olyan, mint egy átlagos arckrémé. A tégely sajnos gagyi hatást kelt bennem. Ez a krém egy fehér termék. Nem túl sűrű, viszont jól hidratál, szinte azonnal beszívódik. Érdemes a használata előtt jól megtisztítani a bőrt, mert szerintem picit eltömíti a pórusokat. A bőrön szépen elterül, kellemes viselni. Amint már mondtam, az illata elsőre nem volt olyan meggyőző, viszont egészen megszoktam. Olyan illat, mint Mamám egyik krémje. Ő jut róla eszembe. Többszöri használat után rájöttem, hogy érdekes a textúrája. Kicsit vizes hatású, majd szépen fejti ki hatását és átmegy egy kicsit olajosabb érzetté, viszont nem tapad meg a bőrfelszínen, hanem beszívódik.  
_________________________________________

MANDULAOLAJOS ARCKRÉM

A mandulaolajos arckrémmel még mindig hadilábon állok. Szeretem is meg nem is. Egyszer szereti a bőröm, egyszer pedig nem. A tégely ugyan olyan, mint az előzőnél. A benne lévő krém fehér, egy kicsivel sűrűbb, mint a mézes-citromos. Olajosabb is természetesen a mandulaolajtól. Megfigyeltem, hogy van mikor teljesen beszívódik a krém, de valamikor a bőröm tetején ücsörög és nem akar teljesen beszívódni. Érdekes, nem tudom mi határozza ezt meg. Az illata sajnos nem tetszik. Itt is megjelenik a parfümösség. Tápláló ezt nem vitatom, de valamiért még sem az igazi. 

Összességében vegyesek az érzéseim a termékekkel kapcsolatban. Nem rosszak, de próbáltam már jobb arckrémeket is.

A takemeshop oldaláról megrendelhetitek őket 899.- áron.

TI PRÓBÁLTÁTOK MÁR ŐKET?
MILYEN ARCKRÉMEKET HASZNÁLTOK ÍGY ŐSSZEL ÉS TÉLEN?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése