2016. november 16.

LUSH Karácsony 2016 | blogger event beszámoló


Idén is megrendezésre került a LUSH Karácsonyi termékek bemutatója. Rengeteg szuper termékkel ismerkedhettünk meg. Idén úgy alakult, hogy én is részt vehettem eme eseményen. Tudtam, hogy hosszú út áll előttem és másnap korán kell kelnem, de úgy gondolom megérte elmenni!
Reggel már indultam a 08:00-kor induló InterCity-vel. Délre fel is értem Budapestre. Ebédeltem, majd benéztem a Lush Westendbe, ahol az eladólány annyira kedves volt és vidám, rögtön feldobta a napomat. Segített kiválasztani két karácsonyi terméket, ami végül a Peeping Santa és a Golden Wonder lett.

Kicsit nézelődtem még, majd elindultam a L'Office-ba, ahol az eseményt tartották. Egy kedves angol srác segített eligazodni. Igaz használtam a telefonon lévő térképet, valamiért nem akarta megtalálni a helyet. Mondta, hogy nyugodtan próbáljam meg a telefonján megkeresni. Elképesztő mennyire segítőkész volt. Majd megtaláltuk végül az ide-oda járkálás után. :D
A kesze-kusza épületben is nehéz volt eligazodnom. (a vidéki lány...)
Majd láttam, hogy elsőnek érkeztem meg, ezért kaptam rögtön egy kis betekintést a termékekbe.
Nagyon kedves fogadtatásban részesültem, aminek nagyon örültem. Kaptam egy kis borítékot, amit nem bonthattam ki, de lényeges volt későbbiekben.
Lassan megérkeztek a többiek is. Volt jó néhány blogger akit ismertem, de számomra sok ismeretlen arc is feltűnt.

A kis borítékok előkerültek. Nekem egy piros cipőcske jutott, ami azt jelentette, hogy a Ruby Red habfürdőt fogom elkészíteni. Mindenkinek megvolt a maga kis kártyája. Kb. 5-en voltunk 1 csapatban. Előttünk voltak a hozzávalók. Mivel a legtöbb titkos, ezért csak néhányat tudtunk meg belőle. Elkezdtük gyártani a piros cipellőket. Nagyon egyszerűnek tűnt, de nem volt az. Nem mindegy az arány. Lemértük az egy cipőhöz való adag súlyát, viszont nekem így is kijött a formából másnapra. Nagyon sokat kell elkészíteni ahhoz, hogy igazán tökéletesek legyenek.
Természetesen a másik asztalokhoz is odamehettünk és készíthettünk más-más termékeket. Egy kivételével mindegyikből csináltam. A legtöbbet a Butterbear-ből készítettem. Felhasználhattuk a megmaradt alapanyagokat. Így lett cipőt viselő mackóm vagy éppen kesztyűs mackóm.


Útközben is kell a művelődés!


Kaptunk egy szuper kis csomagot, amikor véget ért az esemény és telis-tele volt mindenféle kedvességgel.

Nekem az ajakradírok közül a Santa Baby volt benne. Szuper illata és kólás íze van.


Lapult benne egy őszi kiadású termék is, ami a Sparkly Pumpkin volt. Annyira cuki.


Snow Fairy tusfürdő. Egy álom..

Snow Fairy testkondicionáló, ami annyira jól hidratál!


Elf On The Shelf fun. Saját manókát készíthetünk belőle.

A szerencsekerék pörgetésének jutalma: Breath of Fresh Air

A Ruby Red, ami kicsit megviselt, de annyira jó az illata!!!

Big Blue fürdőbombaThe Comforter habfürdő, ami inkább hasonlít egy nyers húsgombóchoz..

.. és a macik hada. bár egy kissé érdes társaság, de cukik :)


.. és amiket a workshop előtt vásároltam: Peeping Santa & Golden Wonder
Nagyon örülök, hogy részt vehettem az eseményen, nagyon jól éreztem magam. Szuper volt a blogos lányokat is látni élőben, akiket szinte napi szinten követek.
Nem mellesleg, ha nem tudjátok mivel lepjétek meg szeretteiteket, a LUSH mindig szuper választás lesz!


TI SZERETITEK A LUSH TERMÉKEIT?
VAN KEDVENCETEK?


1 megjegyzés:

  1. Épp most tettem ki a mackódat instára, azért tévedtem csak ide, erre tessék, itt a beszámoló. A sálas mackó az általam készített, ugye? Üdvözlöm :-D

    VálaszTörlés