2017. január 16.

Fürödj "aranyban"! - tusfürdők #1

Az emberek évezredek óta kedvelik az aranyat. Viszont most nem magáról a nemesfémről lesz szó, hanem három tusfürdőről, melyeket színük miatt neveztem el "arany"nak. Nagyon szeretem ezeket az arany csillogású termékeket. Picit luxus érzetet keltenek bennem.Purrogi őrmester természetesen bele trollkodott a képbe :D


.........................

_ YAMUNA ÉDENI HÁRSNEKTÁR _

A hárs és méz kényeztető illata, hidratáló, bőrnyugtató hatása kellemes élményt ad egy nehéz nap végén.

Nagyon szeretem az édes illatokat. Jöhet minden mennyiségben. A Yamuna, Édensi hársnektár tusfürdője pont tökéletes számomra, olyan amilyennek elképzeltem. A hársnektár egyben virágos és édes illat, melyben az édes dominál jobban. Géles állaga van, amit nagyon szeretek a tusfürdőkben. Mivel natúr termék, habzása nem olyan erőteljes, ennek ellenére kellemes. Jól tisztít, viszont a bőrön nem marad meg sokáig az illata.


.........................

AVON ANTI-STRESS _

Anti-stressz tusfürdő, mely az érzékeidet is kényezteti és a lazulás új érzését adja.

JELLEMZŐI:
° ylang-ylang- és pacsulikivonattal
° tisztítja és hidratálja a bőrt
° puha és selymes érzést kölcsönöz a bőrnek

Egy-egy munkanapot követően szeretek egy jó meleg kádban megfürdeni vagy ha ahhoz éppenséggel nincs kedvem, akkor jó meleg zuhany alatt ellazulni. Ehhez tökéletes megoldás az Anti-stressz tusfürdő, mely nyugtató illatával bárkit el tud lazítani. Az ylan-ylang illatát nem kedvelem, viszont nem érezni a termékben. Nem tudom pontosan meghatározni az illatot, viszont számomra kellemes. Aki szeret ellazulni, annak mindenképpen ajánlom.


.........................

DR. ORGANIC MANUKA MÉZES _

A Bio Manuka méz számtalan előnyös tulajdonságainak köszönhetően a "természet csodája" néven vált ismertté. A bőr hidratálására és regenerálására ajánljuk. A bioaktív Manuka méz bőrregeneráló hatóanyagai az aloe vera bőrmegújító és regeneráló tulajdonságaival harmonizálja a bőr nedvességháztartását, gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, miközben a hámréteg sejtstruktúráját aktivizálja. Ez a kivételes tusoló egészséges, tiszta és hibátlan állapotba hozza a bőrt.

..........

A manukamézet a méhek a Leptospermum Scoparium fa virágairól gyűjtik. Ez a mézfajta eredetileg Új-Zélandon terem, ahol az őslakosok évszázadok óta használják gyógyászati célokra.

A manuka fa elsősorban a sziget partmenti részén él és nagyon hasonlít a teafához. Mivel Új-Zélandnak ezek a területei mentesek az ipari szennyezéstől, az itt termő méz is tiszta és vegyszermentes, valamint, mivel a fák vadon nőnek, a méz növényvédő szereket sem tartalmaz. Egy mézről csak akkor lehet kijelenteni, hogy egyértelműen manuka, ha legalább 70%-ban a manuka fákról származik.

Az őslakosok gyógyító méznek is nevezik a manukát, mely az elmúlt években lefolytatott kutatások révén vált világszerte ismertté. A vizsgálatok során felfedezték, hogy a hagyományos mézfajtákhoz képest jóval intenzívebb antibakteriális hatással rendelkezik. Ezt elsősorban savas pH-értékének köszönheti, de emellett olyan összetevőket is tartalmaz, melyek még tovább fokozzák a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szembeni hatékonyságát.
..........

A három termék közül ez a kedvencem. Édes, nem mű méz illatú, géles állagú termékről van szó. Mivel ez is natúr, így ez sem habzik annyira. Ennek ellenére szuper, jól tisztít, nem szárítja a bőrt. Többszöri használat után még hidratál is. 


Összességében mind a három tusfürdővel meg vagyok elégedve. A hideg napokon szeretem ezeket a nehezebb illatokat használni.TI SZERETITEK VALAMELYIK TUSFÜRDŐT?
AZ ÉDES ILLATOKAT KEDVELITEK?1 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper poszt lett. Gyönyörűek a képek és a cica irtó cuki. :)
    Még egyiket sem próbáltam, de az Avonos nagyon szimpi.

    VálaszTörlés