2017. január 1.

Tervek & célok | 2017
Tervek & célok

2017

............................................

Előzmények, ezek történtek 2016-ban

Ha belegondolok, nem történtek nagy előrelépések az életemben. Viszont az a sok kicsi is megerősített abban, hogy nem szabad megállnunk. Ha van egy konkrét, de lehet szó több konkrét célról is mint például nekem, az már kitesz egy nagy célt és érdemes értük küzdeni.

Utazás szempontjából szerencsésnek érzem maga, hiszen több helyre is volt lehetőségem eljutni belföldön és külföldön egyaránt. Szerintem 1-1 ilyen utazás többet jelent és többet adhat az életünkhöz. Új emberek, közösség, kultúra, szokások... stb megismerése. Ilyenkor természetesen a fotózás sem utolsó és imádom csinálni. A horvátországi nyaraláskor is rengeteg képet készítettünk, gyönyörű volt minden.

A munkámban a tapasztalatok gyűjtésének éve volt. A szakma nem könnyű, rá kellett döbbennem, hogy ezt életem végéig nem tudom csinálni. Még most szívvel-lélekkel csinálom, de hamarosan be fog következni a változás. 

A blog az előző évhez képest nagy lépéseket tett. Több együttműködésem is volt, melyre büszke vagyok. Imádtam új termékeket, MAGYAR termékeket kipróbálni. A magyar kozmetikai ág szerintem fénykorát élte meg 2016-ban, ami 2017-ben is folytatódni fog. Köszönöm minden márkának, akivel sikerült jó kapcsolatot kialakítani és bízom benne, a jövőben is ugyan így lesz. Számokat nem hoztam, de látom a fejlődést. Egyre többen nézik, figyelik az eseményeket. 

A magánéletben a tapasztalatok vittek előre és visznek a 2017-es évre is. A gondok és problémák megbeszélése, tudjunk egymásnak megbocsájtani többet ér, mint egy új Iphone 7 a párunktól. A közös élmények a későbbiekben rengeteget fog jelenteni, tudunk miről mesélni egymásnak. "Tudod Drágám, amikor ebben az évben itt voltunk..."

Rengeteg dolog történt, jó és rossz, kudarcok és csalódások, de annál több öröm és mosoly. Voltak szép napok, voltak veszteségek. Mindezeket egybevetve a 2016-os év nem volt rossz. 

..............................................

2017

Több szuper elképzelésem is van erre az évre. A megvalósításához szinte a lábam alatt hever minden, csak az a fránya idő. Általában nem tudom jól beosztani, elsiklok a dolgok felett. Szeretném ezt megváltoztatni, kicsit jobban odafigyelni. 

A tervezések hada már megvan, el is kezdtem(ük) az alapokat építeni. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a Párom mindenben támogat, segíti az elképzeléseimet, nem hátráltat semmiben. Mindig ott van, ha segíteni kell. Ott van akkor is, ha döcögősen megy valami, vagy azt mondom: "erre én nem vagyok képes!" 

Az utazásokat tekintve szeretnénk idén is több helyre eljutni, új helyeket felfedezni.

Szeretnék több könyvet olvasni, ugyanis felhalmozódtak a jobbnál-jobb írások. A kedvenc magazinommal a National Geographic olvasásával is hadilábon állok. Szeretnék odafigyelni erre a pontra is.

A bloggal kapcsolatos terveimet is szeretném megvalósítani. A mai blogvilágban nehéz egyedinek lenni. Igyekszem majd beleadni mindent, hogy számomra is és az olvasók számára is egy olyan hely legyen a blogom, ahová szívesen visszatérnek.


Kívánom mindenkinek, hogy legyen nagyon jó, élményekkel gazdag, szeretettel teljes és nagyon boldog új éve!
Vigyázzunk egymásra és próbáljunk meg békében élni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése