2017. február 16.

The Scottish Fine Soaps Company ° AU LAITA notino oldalát böngészve akadtam rá a THE SCOTTISH FINE SOAPS márkára. Őszinte leszek, először a csomagolása keltette fel az érdeklődésemet, majd utána maga a termék. Nem semmi, hogy mennyire meg tudja ragadni a figyelmünket egy jól megformált csomagolás...
Gyorsan rá is kerestem a márkára, ami valóban egy skót márka. Az AU LAIT egy kollekció a sok közül.

A Scottish Fine Soapst 1974-ben alapította Derek Ross, a nagyapja, Robert Ross analitikus vegyész által 1922-ben létrehozott The Union Chemical and Antiseptic Company hatására. Sok természetes összetevővel dolgoznak, és ezekből szeretnek új illatokat is kikísérletezni.

A márka kínálatában leginkább fürdéshez való termékekkel találkozhatunk, de testápolási készítményeket is készítenek.

A Scottish Fine Soaps termékei beszerezhetők a notino.hu oldalról.


Láttam, hogy vannak kis kiszerelésű, úgymond utazós termékeik is. Így arra gondoltam, hogy elsősorban kipróbálom ezeket, és majd a használatuk után eldöntöm, hogy megvegyem-e a nagyokat, esetleg másfajta termékeket is kipróbáljak. Meg is rendeltem gyorsan 2 hab- és tusfürdőt, illetve egy testápolót.
A tusfürdő illata kellemes, tisztaság illat. Sűrűbb állagú, egy picit nehézkes kinyerni a tubusból a terméket. Jól tisztít, végzi a dolgát. Könnyedén habzik, az illata megmarad a bőrön, de nem úgy kell elképzelni, hogy órákig érezni fogjuk.
A testápoló egy nagyon könnyed állagú, már-már folyós termék. Az illatában egészen jól érezni a tejet. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. Kellemes bőrérzetet nyújt.

Mind a két termékkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. A tusfürdő nem okozott nagy hűha hatást, viszont a testápoló nagyon tetszik.TI PRÓBÁLTATOK MÁR VALAMIT A MÁRKÁTÓL?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése