2017. március 20.

Elfogytak #4


Újabb (nagy) adag elfogyott flakon, papírtasak... vegyük szemügyre őket sorban. Vajon elégedett voltam a termékekkel? Rá kellett jönnöm, hogy rengeteg tusfürdőt halmoztam fel és ideje elhasználnom őket. Szépen lassan, de kezd fogyni a hatalmas tár.


Gabi Édes Álom Fürdető: Névnapomra kaptam, stílusosan Gabi. Az illata annyira babás volt, nem szárította a bőröm, nyugtatott. Kíváncsi lennék más Gabi tusfürdőre is. Avon Senses Reflection Krémtusfürdő: Az illata szintén nyugtató volt. Viszont a bajom a mostani tusfürdőkkel az a kinyitóka. Annyira nehéz hozzájutni a termékhez, hogy az valami borzadály... ennek ellenére szerettem. Oriflame Discover Icelandic Purity Tusfürdő: Kellemes, tisztaság illat. Kevésbé habzott, így többet is kellett használnom belőle, így szerintem nem gazdaságos.


Bomb Cosmetics Tusfürdő: Nagyon nehezen, de elhasználtam. Már az illata sem keltett bennem nagy szeretetet. Lehet teszek még próbákat más illatokkal. Avon Senses Anti-Stress Tusfürdő: Nagyon szerettem. Olyan körülírhatatlan illata volt. Egy kicsit olajos érzetet is nyújtott. Az esti fürdőzésekkor nagyon szívesen nyúltam felé. Dr. Organic Manuka Mézes Tusfürdő: Igazán édes, téli tusfürdő. Kedveltem, de nem nyújtott nagy hűha hatást. Yamuna Édeni Hársnektár Tusfürdő: Szintén télre tudom ajánlani, viszont ha jól láttam, akkor már nem lehet kapni. Én habfürdőként használtam végül, mert annyira édes. Nem képzett hatalmas habokat, de nem is kell elvárni tőle. Kedveltem.


Avon Berries in Chocolate Habfürdő: Isteni illata volt. Joghurtra emlékeztetett. Szép habokat képzett. Remélem idén télen is visszatér hozzánk. Avon Sweet Vanilla Habfürdő: Ezt is imádtam.. nekem valamilyen rágógumira emlékeztetett az illata. Édeskés, érdekes illat volt. Őt is várom vissza idén! Lush Santa's Belly Tusfürdőzselé: Egy adok-veszek csoportban vettem Zsókától. Kicsit másra gondoltam illat ügyileg, de elhasználtam. Nem lett a kedvencem.


Lavera Fogkrém: Az egyik Pure by Pixiboxban lapult. Nem volt semmi extra, tette a dolgát. Manó-Faktúra Szappanok: Nagyon szerettem őket. Egyáltalán nem szárítottak, a Pöttyös szappan nagyon jól radírozott a benne lévő apró mákszemek segítségével, az Indiai Rózsa szappan pedig jól hidratálta a bőrömet. Yamuna Téli Álom Szappan: Nem volt hűha hatás, elhasználtuk. Az illata sem volt olyan intenzív, mint amire számítottam. Fa Joghurt Szappan: Kellemes, tisztaság illat. Szerettük.


Inecto Coconut Hajolaj: Imádtam minden egyes cseppjét! Az árát drágállom én egy icipicit, de ha jól láttam szokott lenni akcióban a DM üzletekben. Nagyon szeretnék visszatérni hozzá. Selymessé és könnyen kifésülhetővé tette a hajamat. Batiste Fresh Szárazsampon: Az illata tetszett, a hatása annyira nem. Jó volt, de annyira még sem nyűgözött le. Jelenleg egy másik illattal kísérletezgetem. Gabi Tincsszelídítő Sampon: Na, ez az a termék, amit soha többé nem akarok a fürdőszobában látni. Rendkívül kócossá tette a hajamat. Avon Naturals Anti-Dandruff Sampon: Szerettem, szívesen megvenném újra.


Tetesept fürdősók: Nagyon szeretem a tetesept fürdősóit, mert kellemes illatúak, habot is képeznek, amik plusz pont nálam. Isana fürdősók: Kellemes illatuk volt, viszont extra élményt nem okoztak. Dressdner Essenz fürdősó és pezsgőtabletta: Egy korábbi posztban lehet, hogy említettem az akkori csalódást velük kapcsolatban. Most viszont kellemes csalódás volt mind a kettő. Szuper illatuk volt, szerettem. Aveo fürdősó: Nagyon szeretem a rózsa illatát, így nem hagyhattam ki ezt sem. Imádtam. Kneipp fürdősó: Valentin napon vetettem be. Édes illata nagyon kedves volt számomra. Sau Bar fürdősó: A DM-ben tudjátok beszerezni a gyerek részlegen. Csodás vanília és levendula ötvözete volt. Nyugtató hatása segített az elalvásban.


Elhasználtam pár Lush fürdőterméket és jó pár Bomb Cosmetics fürdőfagyit is. Mindegyiket szerettem egytől egyig.

VOLT OLYAN, AMIT(KET) TI IS HASZNÁLTATOK?
ÍRJÁTOK MEG, HA VOLT KEDVENCETEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése