2017. március 11.

Honey & Oat ° THE BODY SHOPSzámomra kora tavasszal is fontos a bőr hidratáltsága. Védenünk kell, hiszen a szeles, szeszélyes idő bizony könnyen becsaphat bennünket. Szeretem, ha olyan termékkel állok szembe, mely többfunkciós. Éppen ezért választottam most a The Body Shop - Mézes/zabos hidratáló és radírozó maszkját.

Amikor először megláttam, rögtön egy zabkására emlékeztető termékkel álltam szemben. Az állaga is szinte merőben olyan, mint a zabkása. A színe kicsit agyagos. Tele van apró zabdarabkákkal.. és az illata... az illata valami isteni. Édes, de nem tolakodó, mű illat. Szinte kedvem lenne megízlelni.


HOGY MIT IS TUD?
- - - -
1.  Finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket
Ezt nagyon jól alá tudom támasztani. Nem karcol a bőrön, a finom zabszemcsék óvatosan bánnak a bőrünkkel. Kellemes vele a radírozás. Szerintem még az érzékenyebb bőrűeknek is kiváló lehet.

2. Kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt
Több hetes használat után úgy vettem észre, mintha a bőröm simább és kicsit rugalmasabb is lenne. Élettel teli és frissebb, ragyogóbb lett.

3.  Hidratál és táplál
Nem sok olyan radírozó termékkel találkoztam, mely igazán hidratált volna. Viszont ez a mézes/zabos kifejezetten szuperül tette a dolgát. A testápolózást is kihagyhattam 1-2 napra.


TI PRÓBÁLTÁTOK MÁR?
MI A VÉLEMÉNYETEK A HASONLÓ TERMÉKEKRŐL?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése