2017. március 20.

L'OCCITANE || Fleurs de Cerisier ° mini termékekA cseresznyefa a Provence-i tájkép része. Nagyon elterjedt az Apt régióban, Luberonban, és minden évszakban változtatja a színét, amivel megannyi művészt inspirál. Tiszta fehér tavasszal, rikító piros nyáron, halványzöld ősszel. Illatok, fürdő- és testápolási termékek e kollekciójával a L'OCCITANE a cseresznyevirágzás költői szépségét ünnepli, a tavaszt köszöntő finom és nőies virágokat.A tavalyi adventi kalendárium által többféle terméket is kipróbálhattam. A cseresznyevirág kollekcióból mindjárt három is helyt kapott. A 24-es ablak mögött egy parfüm lapult. A másik két termékre már nem emlékszem melyik ablakok mögött lapultak, viszont most nem is ez a lényeg. Rögtön kezdeném a parfümmel. 

Ez a virágos-gyümölcsös Eau de Toilette-nek a kellemes friss illata a dél-franciaországi domboldalak cseresznyefáit idézi. Egy igazán nőies illat, amely a Provence-i Luberon régióból származó cseresznye kivonatával készült.
-
A frézia, a cseresznye és vad gyöngyvirág jegyei rabul ejtik az érzékeket, az alapjegyekben pedig ott van az ámbra és a pézsma hosszan tartó illata. 


"A cseresznyevirág az első tavaszi fuvallattal elszáll, éppen ezért olyan különleges." 
/ Olivier Baussan, a L'OCCITANE alapítója /

Ez a mini, 7,5 ml-es parfüm kiöntős formát ölt, ami számomra egy picit macerás. A nyakra például nagyon kellemetlen felvinni. A csuklóra egészen könnyű, de valamilyen pumpás megoldás jó lett volna rá. Ettől eltekintve nagyon aranyos kis üvegcsében kapott helyet az illat. Apró virág és virágszirom domborodik az üvegen, másik felén pedig a LOCCITANE felirat. A csavaros kupak alatt pedig rögtön a kiöntő, amit már ecseteltem, hogy nekem nem igazán jön be. Az illatot a csuklómon próbáltam ki. Első illatozásra egy nagyon virágos, még egy csöppnyi édeskésség is megjelenik, majd egy picit gyöngyvirágba hajlik át, de közben valamilyen teafű illat is fellelhető benne. Nem tartozik a tartós illatok közé, így hamar elillan az erőteljessége, amit bánok, viszont egy kellemes és visszafogott virágos illat marad meg. Nekem tetszik, igazán tavaszi, nőcis. 

Megvásárolhatjátok az üzletekben, illetve a webshopból is 30, illetve 75 ml-es kiszerelésekben egyaránt. Megörültem, amikor láttam, hogy van benne egy testápoló és egy tusfürdő. Kíváncsi voltam, vajon milyenek lesznek illatra, mennyire fogja hidratálni a bőröm a testápoló.

T U S F Ü R D Ő
Ébressze fel érzékeit a cseresznyevirág friss illatával és zuhanyozzon a Cseresznyevirág tus- és habfürdővel!
-
A tavasz első napjait idéző tusfürdő a Provence-i Luberon régióból származó cseresznye kivonatának köszönheti az illatát. A tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt, finom illattal vonja be a testet. Habfürdőként használva gazdag habként bocsátja ki a cseresznyevirág finom, elragadó illatát.

Nem olyan erőteljes, de kellemes tavaszi illatú tusfürdő. Annyira nem lett a kedvencem. Jól tisztít, de elmaradt a hűha érzés/hatás. Utazás alkalmával elhasználtam, de nem vásárolnám meg a nagy kiszerelését.


T E S T Á P O L Ó
Kényeztesse bőrét a finom Cseresznyevirág Csillámló testápoló tejjel, amely a Provence-i tavasz friss illatát idézi. 
-
Ez a könnyű formula gyorsan felszívódik a bőrbe és csillámló hatást kölcsönöz a bőrnek. 
A shea vajban és Luberon-i cseresznyekivonatban gazdag testápoló tej simává varázsolja és hidratálja a bőrt, miközben lágy illatot hagy maga után. 

A testápoló is egy kicsit csalódás volt. A benne lévő csillámok nem erőteljesek, de kihagyhatták volna. Nagyon jó illata van ezt nem tagadom és jól is hidratálta a bőrömet. Nem kell belőle sok és szinte azonnal beszívódik. A pihe-puha bőr nem marad el, viszont őt sem fogom megvásárolni nagy kiszerelésében.Nézzetek szét a webshopban, hiszen nagyon sok más szuper termékeket is találtok!

Kapcsolódó kép

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése