2017. március 28.

NOTINO HAUL #2Már nagyon érett egy újabb notino haul. Le is adtam egy kisebb rendelést. Leginkább szárazsampon kellett már nagyon, mert éppen a végét járta a Batiste flakonom. Így mindjárt kettőt is bedobtam a kosaramba. Még egyiket sem próbáltam, kíváncsi leszek milyen illatúak és mennyire hatásosak. Az eddigiekkel amelyeket próbáltam, abszolút semmi problémám nem volt. Szemezgettem a borotvák között is. Talán a legkedvezőbb ez a Gillette Simly Venus 6 darabos kiszerelés bizonyult. 3 pengések, ami biztos nem tudja majd lekörözni az 5 pengés társát, de egy próbát megér. A kedvenc Nivea deo spray-ből is rendeltem egyet, mert sosem fogyhatok ki belőle. Két Yankee Candle tart is becsusszant, hiszen itt a tavasz. A blue denim illatot Kaminál láttam, a peony illatot pedig Panna instagram oldalán. Kíváncsi voltam két parfümre is. A Burberry baby touch volt az egyik, a másik pedig a Lancome la vie est belle. Az egyik 1 ml, a másik pedig 5 ml-es kiszerelésben érkezett hozzám. 


Mindegyikről érkezni fog hamarosan a teszt is.
TI RENDELTETEK MOSTANÁBAN AZ OLDALRÓL?

4 megjegyzés:

 1. Legutóbb március elején rendeltem, de lassan megint aktuális lesz.
  A Peony-t nagyon szerettem tavaly, pedig először nem tetszett. A Batiste szárazsamponokat imádom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyi jó dolog van, csak győzzünk válogatni. :D
   Nekem kifejezett tetszik most mind a két tart, viszont vannak olyanok amiket egyenesen utálok. Batiste a legjobb!

   Törlés
 2. A La Vie est Belle-en én is gondolkozom, hogy rendelek belőle mintát, csak az a bajom, hogy nem szeretem ezeket a "pipettás" kiszereléseket, főleg mivel én a bőrömre nem teszek parfümöt :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az 5 ml-es kiszerelés már fújós és ha jól emlékszem olyan 1400 Ft körül van. Szerintem egy próbát megér, mert rendkívül tartós!

   Törlés