2017. m√°rcius 16.

ORIFLAME | Volare Parf√ľm ūüĆĻ

NŇĎies illatra v√°gytok? Akkor ne menjetek tov√°bb, az Oriflame Volare parf√ľmje lesz az igazi sz√°motokra. Mostan√°ban nagyon megkedveltem az Oriflame √°ltal kiadott parf√ľm√∂ket. Szerintem egyediek, viszonylag tart√≥sak is. Ez a r√≥zs√°s, p√ļderes illat teljesen a sz√≠vembe lopta mag√°t. 
------
A dobozka tetej√©n felfedezhetj√ľk az Oriflame log√≥j√°t arany sz√≠nnel. Az elŇĎlapon egy aranyozott dombornyomott r√≥zsa l√°that√≥. A h√°tt√©rben r√≥zsamint√°k, melyek v√©gig az oldalakon is megtal√°lhat√≥ak. Nekem ez m√°r kicsit sok, de m√©g az elviselhetŇĎ kateg√≥ria.


Az √ľveg teljesen egy r√≥zsasz√°lat form√°z. A vir√°g alakban tal√°ljuk mag√°t a parf√ľm√∂t, a sz√°r pedig a kupakja. Sz√©pen kialak√≠tott. A benne tal√°lhat√≥ illat enyh√©n r√≥zsasz√≠nes, viszont nem l√°tsz√≥dik meg a vil√°gos ruh√°kon. A f√ļj√≥k√°b√≥l egyenletesen tudjuk a k√≠v√°nt bŇĎrfel√ľletre permetezni a parf√ľm√∂t. A kupak j√≥l illeszkedik az √ľvegre, igaz√°n t√°skabar√°t. 

Egy romantikus illat, amelynek bujaságát a rózsa, az orgona, az írisz és az ibolya illatcsokra, zamatát az érett barack, az aranyló sárgabarack aromája, érzékiségét a szantálfa, az ámbra és a pézsma csodálatos harmóniája adja.

Hogy romantikus-e? Teljes m√©rt√©kben. Egy romantikus vacsor√°hoz, egy randev√ļra tudom elk√©pzelni, de ak√°r a tavaszi, kora ny√°ri s√©t√°khoz is t√∂k√©letes v√°laszt√°s lehet. A p√ļderess√©ge √©s a r√≥zsa kettŇĎse adja meg az igazi nŇĎiess√©g√©t. Olyan h√∂lgyeknek aj√°nlan√°m, akik nem merik felv√°llalni igazi nŇĎcis arcukat. 


[Honnan tudj√°tok beszerezni?]
NOTINO.HU


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyz√©s k√ľld√©se