2017. március 8.

PANIER DES SENS - Átmeneti kézkrémek a kezeknek


A tavasz beköszöntével már nincs szükségem a nagyon tápláló, sűrű állagú kézkrémekre, ezért találtam magamnak és akár számotokra is egy átmeneti, könnyedebb, de még a hideg reggelekre való kettő krémet. A notino.hu oldalán nézegettem és egy francia márkától választottam.

A márka számomra még teljesen új volt. Részben ezért is kedvelem a notino oldalát, mert sok-sok új márkát megismerhetünk általa. A PANIER DES SENS egy francia márka. A márka Dél-Franciaországból indult útjára. A termékek fő inspirálói a vidék természetes anyagai, a mediterrán "know-how". Provence legjobb alapanyagait válogatják ki, melyeket a modern tudomány és az évszázados tapasztalatok ötvözésével dolgoznak fel. A termékek tele vannak értékes és aktív hatóanyagokkal, természetes olajokkal. Nagy hangsúlyt helyez a márka a környezettudatosságra, a fenntartható fejlődésre. Termékeik készítése során nem használnak parabéneket, phenoxyethanolt, szilikont, alumíniumot. Számos termékük ECOCERT minősítéssel rendelkezik. Nem végeznek állatkísérleteket.
Ha egy nagyon mézes kézkrémre vágytok, akkor ezt nektek találták ki. Könnyed, mégis táplál. Folyós állaga révén ügyesen kell bánni vele. Egy borsószemnyi nagyjából elég a kezeimre. Nagyon jól védi a kezeimet. Picit nehezebben szívódik be, de utána pihe-puhák lesznek a kezeim. Szeretem a táskámban használni, mert munka után ezzel ápolom a fáradt, kiszáradt bőrt.

>> Itt tudjátok megvásárolni a terméket: Panier Des Sens Honey kézkrém <<

A marcipánt kimondottan nem szeretem, viszont ennek a kézkrémnek imádom az illatát. Valahogy nagyon eltalálták. Ugyan olyan könnyed, talán még egy kicsivel könnyedebb állagú termékről beszélhetünk. Szinte ilyen vizes hatású lenne. Rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe. Itthon szeretem használni, amikor nincsenek a kezeim nagy igénybevétel alatt. 

>> Itt tudjátok megvásárolni a terméket: Panier Des Sens Almond kézkrém <<

°
Nézzetek szét a notino oldalán, hiszen rengeteg újdonságot is megtaláltok náluk!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése