2017. április 18.

Körömlakk szekció #1 - Cherry Jubilee || AVON


A blogon nem sűrűn jelent még meg körömlakkról teszt. Most valamiért késztetést érzek irántuk. A körömlakkozásom még nem a legjobb, de egyre jobban is érdekel ez a téma. Mára az AVON kínálatából hoztam nektek egy lakkot. A Cherry Jubilee egy meggypiros színű, közepesen sűrű lakk.

AMIT ÍGÉR: Szín, mely akár 12 napig* is tart! Az Avon True Pro+ körömlakk hosszan tartó színt kölcsönöz körmeidnek, valamint segít azok megerősítésében. Lapos ecsete megkönnyíti a precíz, professzionális felvitelt. 
JELLEMZŐI: Akár 12 napig* tartó színhatást biztosít, tükörszerű ragyogást és teljes fedést ad, Dura-Plus komplex-szel, az erősebb körmökértVÉLEMÉNY: A szín az üvegben nagyon szép mélypiros. Az ecset hossza rövidebb és laposabb, ezáltal könnyebb és precízebb felvihetőséget biztosít. Nekem nagyon tetszik, de lehetne még szélesebb az ecset, mint például a Miss Sporty lakkoknál is. Egy rétegben kicsit csíkos marad a köröm, így mindenképpen kell a második réteg is. Viszonylag gyorsan szárad, így nem kell sokat várnunk. A 12 napos tartósság nem tudom kiknél érvényes, de ha olyan a munkád/anyuka vagy, akkor nem hiszem, hogy bírja addig. Nekem nagyjából 4 napig volt kopásmentes, a negyedik nap már látszott a végeknél a kopás. A fényessége sem rossz, de ajánlok egy szép fedőlakkot még rá.
*A képeken fedőlakk nincs a lakkon.


TI HASZNÁLTÁTOK VALAMELYIK ÁRNYALATÁT ENNEK A LAKKNAK?

*A bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése