2017. április 2.

L'Oréal & Maybelline újdonságok | TESZTNem is olyan régen érkezett hozzám egy csomag, melyben L'Oréal & Maybelline újdonságok lapultak. És hogy milyenek a termékek? A mai blogbejegyzésben megmutatom őket. Nem fogok márka szerint haladni, teljesen random mutatom be a termékeket, amiért szíves elnézéseteket kérem.


Maybelline Fit Me! Matte +Poreless alapozó - 120 Classic Ivory
Első látásra azt mondtam, ez nekem nagyon világos lesz. Viszont az arcon szépen elterül, nem világos, még tavaszra pont tökéletes lesz. Könnyed textúrája révén szépen és egyenletesen eloszlatható az arcon. Én ecsettel vittem fel és nem hagyott csíkokat a bőrön. Közepes fedésnek mondanám, egyáltalán nem maszk hatású. Zsírosabb bőrűeknek érdemes egy jó púderrel fixálni. Nekem is az, és direkt nem tettem rá, viszont kell, szóval tapasztalat. ;)


L'Oréal Color Riche Matte rúzs - 348 Brick Vintage
Még sosem volt matt rúzsom, így ideje volt ezt is kipróbálnom és teljesen rabul ejtett. Annyira én vagyok, nagyon jó barátok leszünk(ttünk). A csomagolása is nekem való! Matt fekete, egy kis arannyal, semmi csicsa. A kupak remekül kattan, nem kell attól félni, hogy elhagyjuk (akár a táskában).


Ez a szín is pontosan passzol hozzám. Kicsit barnás, de mégis a piros dominál jobban. Érdekes, de maga a tökély. Az evés-ivást nem bírja jól, át kell menni az ajkakon azért egyszer. Viszont ha olyan alkalomkor viseljük, amikor nem kell ennünk, sem innunk, akkor tökéletes társunk lehet. Kíváncsi vagyok más színekre is, lehet körbenézek a drogériák polcain.


L'Oréal Paris Lip Paint / Matte - 201 Hollywood Beige, 205 - Apocalypse Red
Az Infallible Lip Paint matt változata. Vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban. A 201 Hollywood Beige színe egy rózsaszínes nude, viszont az ajkaimon szinte alig látszik. A 205 Apocalypse Red már jobban illik az én bőrtónusomhoz. Tartósságukat tekintve, a 201-es abszolút nem tartós. A 205-ös egy kicsivel jobban, de simán le tudjuk enni és inni. Hogy mondtad? Matt? Néha igen, néha nem. Ha többet viszünk fel belőle az ajkakra, akkor inkább fényes, viszont ha nagyon vékony rétegben visszük fel, akkor kapunk matt hatást, ami az Apocalypse Rednél színvesztést eredményez, pedig gyönyörű színe van. Érdemes játszani vele, mert nehéz úgy felvinni, hogy valóban matt ajkakat kapjunk.
L'Oréal Paris Eye Paint - 102 Irresistible Rose
Hasonló szemhéjkrémet ebben a formában még nem próbáltam. Az biztos hogy könnyedebb így a felvitele. Ez a rózsaszínes árnyalat is nagyon jól passzol hozzám. Tavaszi, könnyed. Nagyon légies a textúrája, még ujjal is jól eldolgozható. Apró, nagyon apró csillámok vannak benne, de ez nem zavaró számomra. Mindenképp szemhéjalapot ajánlok alá! Tartós, egész nap ott marad a helyén. 
Maybelline New York The Falses Push Up Angel
Amikor megláttam a keféjét, majdnem dobtam egy hátast. Mondom akkor ezt most hogy? Majd mikor kipróbáltam azonnal beleszerettem. Nagyon könnyű vele dolgozni. A kedvencemmé vált. Végre nem kentem össze az egész szememet, precíz. Egy rétegben is szép, ívelt, angyali pillákat varázsol.
Maybelline Browprecise Fiber Filler Brow Mascara - Soft Brown
Ezt a szemöldökformázót először nem értettem. A kialakítása is érdekes, csillámok is vannak benne, amit még jobban nem tudok értelmezni. A felvitellel megbirkóztam, viszont a végeredmény nem lett a legszebb. Sajnos itt-ott összecsomósodott, elkezdett potyogni. Nem lett egyáltalán a szívem csücske.
L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis Á L'Hulie körömlakk - 556 Grenat Irrévérent
Gyönyörű ez a lakk. Még illatos is, ami nagyon menő mostanság. Ezt a színt inkább őszre/télre tudom elképzelni, vagy egy jó kis koncertes estére, fesztiválokra. Pontosan nem tudom meghatározni, de lilás/bordós árnyalat. Duci ecsetfejének köszönhetően rendkívül gyorsan el tudjuk készíteni a manikűrt. A képen nem lett a legszebb, de nézzétek ezt el nekem. A nagyujjamon látszik, hogy veszít a fényességéből, viszont akár 4-5 napig is tart, ami nálam nagy szó. Nekem tetszik, az ára olyan közepes, viszont jönnek a kuponnapok, így aki szeretné próbáljon ki legalább egyet. * * *
TI PRÓBÁLTÁTOK VALAMELYIKET EZEK KÖZÜL?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése