2017. április 18.

Metamorphosis Bath Bomb || LUSH


Ez a kiszámíthatatlan fürdőbomba a fény és a sötétség páratlan szimfóniáját szólaltatja meg a fürdőszobádban, mikor a fekete bors és a mirha bódító aromája szétárad a levegőben. Dobd egy kád meleg vízbe és figyeld, ahogy a hétköznapok szürkesége elpezseg, hogy átadja helyét a narancs, pink, sárga és zöld hullámoknak. Szakíts a hagyományokkal, merülj el egy új világ ígéretében!

Még márciusban érkezett hozzám néhány Lush újdonság. Érdemes körülnézni az online shopban és az üzletekben is, mert rengeteg édes, aromás, illatos csodák jelentek meg. Először a METAMORPHOSIS fürdőbombáról szeretnék írni Nektek. Amikor megláttam, azonnal szerelembe estem. Olyan csodás szürke színe van, mintha magát a Holdat tartanám a kezembe. A kis "kráterek" pedig fokozzák az élményt. A csillogó részek, pedig csak hab a tortán. 


Tudjátok mit jelent a METAMORFÓZIS?
Átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás, formaváltoztatás. 

Ilyen ez a fürdőbomba is. A szürkeségből, amint vízhez ér, egy nagyon színes, pezsdítő élménnyé alakul át. Azonnal elhesseget minden gondot. Ha rossz a kedved, csak dobd a vízbe és már is szebb lesz a napod. A fekete bors illóolaj és a mirhagyanta teljesen elkalauzol egy másvilágba. Már tényleg kezdtem elhinni, hogy az űrben lebegek. A színek pedig csak még jobban elvarázsolták az érzékeimet.

TI PRÓBÁLTÁTOK EZT A FÜRDŐBOMBÁT?
**Jelenleg nem kapható a webshopban (elfogyott).

2 megjegyzés:

 1. Olyan régóta szemezek vele! De olyan nehéz rávenni magam a szállítási- és utánvétköltséggel a Lush rendelésre, inkább ha rokonoknál vagyok, bemegyek egy márkaboltba...Online exkluzív terméknél ez problémás. :D
  (De még nem tettem le róla! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen sok embernél a szállítási költségek azok, amik visszatartják a rendeléstől. De mint én is, sajnos ez marad és inkább összevárok több terméket, amit szeretnék kipróbálni vagy éppen elfogyott. :)

   Törlés