2017. június 7.

SUMMER VIBES #1 | 2017.Idén a citrusos, gyümölcsös vonal a kedvencem. Nektek van tipikus kedvenc nyári illatotok? Szeretem, ha friss és könnyed egy-egy adott termék. Ez még csak az első kör, így számíthattok még hasonló blogbejegyzésre. 


1. Alverde citromos-bergamottos-mentás tusfürdő: Még sosem próbáltam ettől a márkától tusfürdőt, pedig már hamarabb kellett volna. Ez a tusfürdő maga a nyári frissesség. Igaz, hogy nem érezhető a menta bizsergető hatása, ennek ellenére még is nagyon friss, üdítő érzést biztosít számunkra. Emlékeztek még a tavaly nagyon menőnek számított bizsergetős, hűsítős tusfürdőkre? Nálam idén ez valamiért most elmarad.

2. Inecto Tropical Cocount Infusion testápoló: Ez a testápoló egy nagyon könnyed, még is tápláló, kellemes gyümölcsös illatú. Azonnal beszívódik és ami a legjobb, nem hagy zsíros érzetet maga után. 

3. Avon Footworks Exotic Paradise lábspray: Nyáron szerintem elengedhetetlen kellék egy lábspray. A szandis időszak ellenére is érdemes fújni a lábunkat. Nagyon kellemes, kókuszos illatú termék. A lábizzadást nem tudja megállítani, viszont a kellemetlen szagokkal felveszi a harcot.

4. The Body Shop Pinita Colada testvaj: Két testápolási termék is bekerült a palettába, viszont ezt a testvajat a lábszárakra használom, mert kicsit zsírosabb, mint amilyenre én számítottam. A lábaim pedig meghálálják a törődést. Pihe puha lesz tőle a bőröm.

5. Mark. Gel Shine körömlakk - DAYSIE árnyalat: A legjobb nyári körömlakk. Két rétegben fed igazán jól. Alá egy szuper alaplakk, fölé pedig egy jó fedőlakk és kész is a nyári manikűr. Ennél több nem is kell.* A termékek egy részét tesztelésre kaptam, de ez nem változtatott a véleményemen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése